نوشته شده توسط : جعفر

در عصر حاضر به علت رشد روز افزون اينترنت، هتل ها نيز پا به اين عرصه ی پهناور گذاشته اند و دست به طراحی سايت هتل زده اند و در سايت هتل خود به معرفي خدمات و امكانات موجود در هتل پرداخت ‌اند و با ارائه ي تصاويری از فضای هتل، موقعيت هتل و امكانات آن را برای بيننده ي سايت آسان تر كرده اند.

این امر نه تنها باعث افزایش اعتماد کاربران به کیفیت و خدمات هتل خواهد شد بلکه کاربر را مجاب میکند که این هتل قطعا باید مدرن و به روز باشد که در گام اول اقدام به راه اندازی وب سایتی حرفه ای نموده است و احتمال بیشتری دارد که با مراجعه به هتل شما خدماتی این چنین آسان و مدرن دریافت کنند. اگر تمایل دارید از مزیت های طراحی سایت شرکتی بیشتر بدانید به وبسایت شرکت رایان مراجعه کنید.

مزمان با پیشرفت تکنولوژی هر مکانی میبایست در محیط مجازی خود را معرفی کند و با طراحی وب سایت خوب در بین رقبای خود حرف اول را بزنید ما شما را برای رسیدن به این هدف یاری میکنیم.

 

در سالهای اخیر خرید اینترنتی بلیط، تور و رزرو هتل بین کاربران اینترنت بسیار گسترده شده و لذا بسیاری از کاربران جهت رزرو هتل جستجو در اینترنت را بهترین و ارزانترین روش می دانند. در این راستا رایان با طراحی سایت هتل بصورت کاملاً اختصاصی با ایجاد ارتباط با سیستم های رزرواسیون داخلی این امکان را برای مشتریان فراهم آورده است تا به کاربران خود خدمات کاملاً آنلاین را ارائه نمایند.

شرکت طراحی سایت   رایان در طراحی سایت هتل به معرفی هتل، خدمات هتلداری و ارتباط سیستم رزرو آنلاین وب سایت از طریق وب سرویس و ایجاد پنل های اختصاصی می پردازد. کاربران می توانند از طریق وب سایت امکانات رفاهی هر اتاق را مقایسه نموده و در نهایت به رزرو اتاق مورد نظر خود اقدام نمایند.

طراحی سایت هتل های مارینا پارک کیش، هتل پردیسان مشهد و چندین هتل آپارتمان در تهران، مشهد و کیش از جمله نمونه پروژه های رایان می باشد.

بیشتر بخوانید: طراحی سایت فروشگاهی    

طراحی فروشگاه اینترنتی

یک طراحی حرفه ای و صحیح برای هتل ها می تواند نتایج بسیار چشم گیری داشته باشد. طراحی وب سایت برای یک هتل می تواند بزرگ ترین سرمایه آن هتل برای مطرح کردن خود به مسافرین باشد. 
طراحی وب سایت شما باید در خاطر افرادی که آن را مشاهده می کنند بماند و موجب شود تا بازدید کنندگان سایت شما، تبدیل به مسافرین هتل شما شوند. وب سایت هتل شما باید به گونه ای طراحی شود تا شما در میان رقیبان خود حرف اول را بزنید. برخی مسائلی که در این امر به شما کمک می کند و استفاده از آن ها تقریبا برای شما ضروری می باشد، در ادامه نام برده خواهد شد.
اولین مساله ای که باید به آن توجه داشته باشید، استفاده از طراحی واکنش گرا یا Responsive است. شما باید یک طراحی به روز و مطابق با مصرف بازدید کنندگان ارائه دهید. این گونه طراحی می تواند برای هتل شما امتیاز به شمار آید و آن در جمع هتل های به روز قرار دهد. 
مساله دیگر استفاده از طراحی هایی می باشد که این روز بیشتر دیده می شوند. منظور آن دسته از طراحی ها که در آن از عکس های بزرگ و جذاب استفاده می شود. به خاطر داشته باشید که برای عکس های هتل خود از یک فرد حرفه ای کمک بگیرید. 
نکته دیگر برای این گونه از سایت ها، استفاده از سئوی قوی در همان شروع کار است. شما باید قادر باشید تا مجموعه قوی خود را به افراد معرفی کنید. در دنیای آنلاین امروز سئو و تبلیغات در کنار یکدیگر معرف فعالیت شما خواهند بود. 
در آخر به سادگی سایت و دسترسی آسان به بخش های متفاوت سایت تاکید می کنیم. وب سایت شما نباید گیج کننده باشد و فرد در صورت تمایل به راحتی بتواند در وب سایت هتل شما اتاق رزرو کند. 
مسائلی که در اینجا ذکر شد ممکن است بسیار ساده و پیش پا افتاده به نظر برسد، اما چشم پوشی از هر کدام از این مسائل می تواند شما را از رسیدن به هدفتان باز دارد.

بیشتر بخوانید:

طراحی سایت وردپرسی      هزینه طراحی سایت

 

مزیت های طراحی سایت هتل

آسان تر شدن کار برای مشتریان شما و کسب رضایت آنان

امکان بازگشت مجدد مشتریان به سایت شما برای تهیه بلیط و دریافت خدمات

تبلیغات هتل خود به صورت همیشگی از طریق استفاده از موتور های جستجو

معرفی فضای هتل و ارائه عکس ها و فیلم هایی از محوطه های پیرامون آن برای جذب مشتریان بیشتر

در دسترس بودن همیشگی و ارائه خدمات آنلاین به مشتریان

کاهش هزینه های اضافی و هنگفت برای تبلیغات و غیره

افزایش اعتبار شما نزد مشتریان سایت هتل

معرفی شهر و استانی که هتل در آن قرار دارد

انتشار پست های سایت هتل در شبکه های اجتماعی مختلف به طور خودکار

ایجاد ارتباط به سایت های گردشگری و تفریحی برای افزایش مشتریان اینترنتی شما

افزایش بازدید کنندگان وب سایت هتل شما با استفاده خدمات سئو و بهینه سازی سایت

توسعه کسب و کار خود با استفاده از فضای نامحدود اینترنت

ارائه خدمات sem برای افزایش بازدید از وب سایت هتل شما

و سایر مزایای دنیای اینترنت

امکانات سایت هتل و هتلداری

طراحی صفحه رزرو هتل و اماکن اقامتی

طراحی صفحه پرداخت آنلاین با استفاده از درگاه های بانکی مختلف

طراحی صفحه زمان بندی برای بررسی اتاق های خالی و پر در هتل

طراحی صفحه دسته بندی اتاق ها بر اساس ظرفیت آن ها

ثبت نام کاربران سایت

ایجاو پروفایل اختصاصی برای هر کاربر

امکان ثبت درخواست مشتریان هتل

طراحی صفحه توضیحات مربوط به اتاق ها

طراحی صفحه خدمات آنلاین مشتریان

طراحی صفحه معرفی هتل و تاریخچه آن

طراحی صفحه برای پیشنهاد های خاص در روز های خاص

طراحی صفحه معرفی رستوران های داخل هتل

طراحی صفحه توضیحات اماکن دیدنی اطراف هتل

طراحی صفحه ثبت نام و ارتباط با مشتریان

پشتیبانی یک ساله رایگان همراه با میزبانی و ثبت دامنه ir رایگان

امکان ساخت اپلیکیشن android و ios به درخواست مشتریان

نکته پایانی:

شرکت طراحی سایت رایان ارائه دهنده به روز ترین خدمات طراحی وبسایت و طراحی اپلیکیشن در تهران است. ساخت وب سایت    و طراحی سایت تهران    را به رایان بسپارید. 



:: بازدید از این مطلب : 242
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 29 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

با اینکه لینک سازی برای بیش از یک دهه، روش معروفی است، واضح است که هنوز هم افکار ضد و نقیض و گیج کننده بسیاری درمورد آن وجود دارد. در این مقاله ما به ۱۰ روش لینک سازی اشتباه می‌پردازیم. در دپارتمان سئو نوین مارکتینگ ما همیشه با سایت‌هایی روی به رو هستیم که به شدت از روش‌های لینک سازی اشتباه برای بهینه سازی سایت استفاده کرده‌اند که کاملا برای آنها نتیجه عکس داشته‌ است. این مقاله را نویسنده مهمان سایت MOZ به اسم دیوید فارکاس (David Farkas) نوشته است. فارکا سئوکاری بسیار باسابقه است و روند تغییر رویکرد گوگل به لینک سازی را سالهاست دنبال می‌کند. لینک منبع را در پایین این مقاله ببینید.

هر چند وقت یک بار، حرف‌هایی متضاد به گوش می‌رسد. برخی از این بحث‌ها و استدلال‌ها صرفا برای خالی نبودن عریضه مطرح می شوند، اما برخی از آنها واقعا ناشی از سردرگمی و نگرانی های موجود است:

“از کسی درخواست نکنید به شما لینک بدهد!”

“اگر کار خود را درست انجام دهید، می‌توانید پست مهمان خود را درج کنید!”

“سعی کنید از لینک‌سازی اجتناب کنید!”

سئو، صنعتی همیشه در حال تغییر است؛ آنچه دیروز موثر بوده است شاید امروز برای شما کاری از پیش نبرد. کارمندان گوگل همیشه به روشنی از حقایق پشت پرده صحبت نمی‌کنند. در واقع، آنها اغلب اوقات آتش سردرگمی ها را شعله‌ورتر می‌کنند. به همین دلیل هم هست که من می‌خواهم نقش “روشنگر افسانه‌های لینک سازی” را بازی کنم. من بیش از ۱۰ سال را صرف لینک‌سازی کرده ام و راجع به آن تجربه کاملی دارم و تقریبا تمام راه های لینک سازی اشتباه را می‌شناسم.

من از زمان الگوریتم پنگوئن در این کار بوده‌ام و هرگونه تغییراتی از آن زمان را دیده‌ام. من زمانی که الگوریتم مرغ مگس خوار معرفی شد نیز در حال کار بر روی همین حوزه بودم. و حتی زمانی که ویدئوهای مت کات Matt Cutts بیرون آمد نیز در این زمینه مشغول کار بودم.

بنابراین، اگر هنوز هم سردرگمی‌هایی در مورد لینک سازی دارید، مطالب این مقاله را با دقت بخوانید تا ۱۰ تا از بزرگ‌ترین افسانه هایی که در این کسب و کار گفته می شود را بشناسید و روش های لینک سازی اشتباه بر شما معلوم شود.

۱. اگر محتوای خوب بسازید، بازدید کنندگان به سمت شما سرازیر می‌شوند

ایده‌ای در میان بازاریابان دیجیتالی و سئوکارها وجود دارد که می‌گوید اگر شما محتوای عالی ساخته و منابع ارزشمندی نیز برای آن داشته باشید، کاربران به سمت وبسایت شما سرازیر می‌شوند. اگر از قبل، برند/وبسایت شناخته شده‌ای باشید، این موضوع می‌تواند صحیح باشد. اما، اگر مانند اکثریت وبسایت‌هایی باشید که در اینترنت می‌بینیم، این دیدگاه کاملا اشتباه و غلط است.

برای آنکه کاری کنید که افراد شما را پیدا کنند، باید جاده‌هایی بسازید که آنها از طریق آن به شما برسند. این دقیقا همان جایی است که لینک سازی می‌تواند به داد شما برسد.

اکثریت افرادی که در گوگل جستجو می‌کنند در نهایت روی نتایج ارگانیک کلیک می‌کنند. در واقع، به ازای هر کلیک روی نتایج پولی گوگل، ۱۱.۶ کلیک بر روی نتایج ارگانیک می شود!

لینک سازی اشتباه

لینک سازی اشتباه

و برای آنکه بتوانید رنک و رتبه خود را در موتورهای جستجو بهبود بخشید، به لینک و لینک سازی نیاز دارید.

همین موضوع مرا به افسانه دوم می رساند.

 

۲. شما برای رنک گرفتن به لینک نیاز ندارید

من نمی‌توانم باور کنم که هنوز افرادی هستند که در سال ۲۰۱۹ به چنین چیزی اعتقاد دارند، اما واقعیت این است که چنین افرادی هستند. به همین دلیل هم من اخیرا یک مطالعه موردی را منتشر کردم، درباره پروژه‌ای که روی آن کار می‌کردم.

برای آنکه به طور مختصر این مورد را توضیح دهم، باید بگویم در آن پروژه من هرچه بک لینک‌های مرتبط تر و قوی تری  با دامین آتوریتی بالاتر می‌ساختم، سایت برای عبارات کلیدی هدف خود رنک بالاتری می‌گرفت. منظور این نیست که لینک‌ها تنها فاکتور مهم در الگوریتم‌های گوگل هستند، اما بدون شک بک لینک‌های مرتبط و قوی تاثیر بسیار زیادی روی رنک و رتبه شما خواهند داشت.

۳. فقط لینک هایی که دامین آتوریتی آنها بالاست اهمیت دارند

به عنوان یک لینک ساز، باید کاملا به دنبال سایت‌های هدف با کیفیت بالا باشید. هرچند، این سایت‌ها هم نباید تنها مواردی باشند که برای شما اهمیت دارند.

گاهی اوقات دامین آتوریتی پایین می‌تواند تنها نشان دهنده جدید بودن سایت باشد. اما لطفا یک لحظه این معیارها را فراموش کنید. مرتبط بودن نیز علاوه بر دامین آتوریتی اهمیت دارد. اگر لینکی هست که کاملا مرتبط به وبسایت شماست اما DA پایینی دارد، حتما همچنان باید آن را مورد هدف قرار دهید. در واقع، اغلب سایت هایی که بسیار به وبسایت شما مرتبط هستند، احتمالا شاخصه‌های خیلی بالایی ندارند و علت این موضوع دقیقا این است که موضوعی کاملا تخصصی و منحصر به فرد دارند.

نکته‌ای که وجود دارد این است که اغلب موارد، مرتبط بودن مهم‌تر از DA  است.

وقتی صرفا فقط روی شاخصه‌های وبسایت تمرکز می کنید، وبسایت‌هایی که بسیار به شما مرتبط هستند را فراموش می‌کنید. لینکی که سیگنال‌های قابل اعتماد بودن را به وبسایت شما می‌دهد، ارزشمندتر از لینکی است که به لحاظ شاخصه‌های دیگری که گوگل به آنها اهمیت نمی‌دهد، مهم تلقی می‌شود.

دلیل دیگر این موضوع این است که الگوریتم های گوگل به دنبال تنوع در پروفایل بک لینک شما هستند. شاید فکر کنید پروفایلی با بیش از ۱۰۰ لینک که تمام آنها DA بالای ۹۰ دارند یک موهبت به تمام معناست. در واقع، گوگل به چنین پروفایلی مشکوک خواهد شد. بنابراین با اینکه باید حتما به دنبال سایت‌هایی با DA بالا باشید، سایت های تازه کار ولی ارزشمند را فراموش نکنید. یکی از معمول‌ترین روش‌های لینک سازی اشتباه هم همین است.

۴. شما باید برای صفحات پولساز خود نیز لینک سازی کنید

وقتی می‌گویم “صفحات پولساز”، منظورم صفحاتی است که شما در آنها به طور خاص به دنبال تبدیل هستید، چه تبدیل کاربر به لید یا تبدیل لید به خریدار.

شاید ترجیح می‌دهید که اگر تلاشی برای ساخت این جاده‌های دیجیتالی می‌کنید که قرار است ترافیک را به سمت وبسایت شما هدایت کنند، تمامی این ترافیک به سمت این صفحات پولساز هدایت شوند، درست است؟

در واقعیت، باید دقیقا رویکرد متضادی را اتخاذ کنید. اول از همه، مراجعه به سایت‌هایی که در حوزه تخصصی شما هستند و درخواست از آنها برای لینک دادن به صفحات پولساز، کاملا یک روش اسپم و نامناسب است. در واقع شما با این کار به پاشنه آشیل خود را می‌زنید!

اما مهم‌تر از همه این است که این صفحات پولساز معمولا صفحاتی نیستند که محتوا یا اطلاعات ارزشمندی داشته باشند. وبمسترها معمولا به صفحاتی لینک می‌دهند که محتوای ارزشمند و قابل استنادی دارند، نه صفحه‌ای که محصولات یا خدمات شما را نشان می‌دهد.

ساخت لینک به ابزارهای قابل لینک (کمی بعد بیشتر درباره آن توضیح خواهیم داد) شانس شما را برای موفقیت افزایش داده و پروفایل بک لینک صفحات پولساز شما را نیز در بلند مدت ارتقاء خواهد داد.

۵. شما باید بهترین و آموزنده ترین  منابع لینک‌پذیر (linkable asset) را بسازید

اگر دقیقا با ” منابع لینک‌پذیر linkable asset ” آشنا نیستید، به صفحه ای در وبسایت شما گفته می‌شود که به طور خاص برای جذب لینک یا تشویق کاربر به اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی طراحی شده است. این منابع می‌توانند به شکل‌های گوناگونی باشند: صفحات اصلی، ویدئوهای بامزه، بازی و غیره.

البته، ایجاد منابع لینک‌پذیر به این آسانی ها هم نیست و فرآیند پیدا کردن ایده‌ای برای داشتن منابعی ارزشمند که لینک شدنی باشند آسان نیست. به همین دلیل است که برخی افراد روی “تکنیک آسمان خراش” حساب می‌کنند. این تکنیک به زمانی گفته می شود که شما به منابع قابل لینک که رقبای شما ساخته اند نگاه می کنید، یکی را انتخاب می کنید و بعد سعی می کنید از آن تقلید کرده و یک نمونه بهتر و بزرگ‌تر از آن را بسازید. این روش، روش ناکارآمدی نیست اما اصلا فکر نکنید که حتما باید چنین کاری انجام دهید.

لازم نیست منابع لینک‌پذیر موارد سنگین و بزرگی مانند “راهنمای کامل” یا گزارشات تحقیقاتی بسیار عظیم باشند. به جای تولید مطلبی که صرفا تعداد لغات بیشتری از رقیبتان دارد، تحقیقات خود را شروع کرده و روی ساخت منبع قدرتمندی تمرکز کنید که افراد در حوزه تخصصی شما به آن علاقمند می‌شوند.

ارزش منابع قابل لینک بسیار وابسته به پیدا کردن یک زاویه صحیح و دقت اطلاعاتی است که ارائه می‌کنید، نه حجم آن.

۶. هرچه ایمیل‌های بیشتری ارسال کنید، لینک‌های بیشتری به دست خواهید آورد

من چند سئوکار می‌شناسم که دوست دارند مخاطبین بسیار زیادی داشته باشند- آنها به هرکسی که حتی کوچکترین ربطی به حوزه تخصصی آنها دارد ایمیل می‌زنند. این یک قاعده قدیمی فروش است: این ایده که مکالمات بیشتر منجر به تبدیل و فروش‌های بیشتر می‌شود، در واقع در فروش، این امر کاملا صادق است. اما در لینک سازی، آنقدرها این قانون صحیح نیست.

دلیل این امر آن است که در لینک سازی، وقتی پیامی که می‌نویسید فکر شده‌تر شخصی سازی شده‌تر باشد، شانس شما نیز برای گرفتن لینک بیشتر می‌شود. برای وبمسترها آنقدر ایمیل روی ایمیل ارسال می‌شود که آنها به راحتی از ایمیل‌های معمولی و عادی عبور می‌کنند.

لازم است که این وبمسترها به خوبی متقاعد شوند که لینک دادن به سایت شما کاری ارزشمند است. اگر انتخاب کنید به هر سایت کوچک و بزرگی ایمیل بزنید، زمانی برای نوشتن پیامی خاص برای هرکدام از سایت‌های ارزشمند هدف خود نخواهید داشت.

۷. تنها مزیت لینک سازی، در الگوریتم ها است

همان‌طور که پیش از این نیز اشاره کردم، لینک‌ها برای الگوریتم های گوگل بسیار اساسی و مهم‌اند. هرچه بک لینک‌های باکیفیت‌تری بسازید، احتمال آنکه برای عبارت‌های کلیدی هدف خود در گوگل رنک بگیرید بیشتر می‌شود.

این هم یکی از دلایل لینک سازی است اما تنها دلیل برای ساخت لینک نه. در واقع، لینک سازی می‌تواند چند مزیت غیر الگوریتمیک نیز داشته باشد.

اول از همه، دیده شدن برند است. لینک سازی باعث می شود نه تنها در بلند مدت گوگل شما را ببیند، بلکه باعث می‌شود کاربران به سرعت متوجه شما شوند. وقتی کاربران با لینک شما مواجه می‌شوند، به این فکر نمی‌کنند که کلیک کردن روی آن چقدر می‌تواند به رنک شما در گوگل کمک کند؛ آنها فقط روی لینک شما کلیک می‌کنند و بعد به سایت شما منتقل می‌شوند.

لینک سازی همچنین می‌تواند به ایجاد رابطه نیز منجر شود. به دلیل اینکه لینک سازی ماهیتی کاملا طبیعی دارد، شما در پایان این کار می توانید با اینفلوئنسرها و افراد صاحب قدرت در حوزه تخصصی خود صحبت کنید. این صحبت ها الزاما زمانی که آنها لینک شما را درج کردند، پایان نمی پذیرد.

در واقع؛ اگر مکالمات شما هر بار وقتی لینک شما درج می‌شود، پایان یابد، بدانید که بازاریابی را اشتباه انجام می‌دهید. از توجهی که به شما دارند استفاده کرده و ببینید چه کارهایی می‌توانید برای یکدیگر انجام دهید. ساختن لینک صرفا برای گوگل روش لینک سازی اشتباه بعدی ماست

 ۸. شما تنها باید به دنبال انکرتکست‌هایی باشید که مطابقت دقیق با عبارت‌های کلیدی شما دارند

همه افسانه ها، صرفا از داستان ها و تخیلات افراد منشاء نمی‌گیرند. برخی از افسانه‌ها به این دلیل وجود دارند که بخشی از آنها حقیقت است یا زمانی حقیقت بوده است. استفاده از انکرتکستی که دقیقا مطابق با عبارت کلیدی شما باشد، از این دست افسانه ها است.

در آخرین روزهای سئو/ لینک سازی، یکی از بهترین روش‌ها برای رقابت و برتری داشتن، استفاده از عبارت کلیدی/ نام برند هدف به عنوان انکرتکست برای بک لینک‌ها بود. استفاده بیش از اندازه از عبارت کلیدی و کلاکینگ نیز موثر و کارآمد بودند.

اما در صنعت سئو، زمانه عوض شده است و من معتقدم این تغییرات، تغییرات خوبی بوده است. وقتی گوگل پروفایل بک لینکی را می‌بیند که تنها از چند واریاسیون انکرتکست استفاده کرده است، شما را مستحق اخطار یا پنالتی می‌بیند. در حال حاضر چنین کاری اسپم تلقی می‌شود. برای گوگل، چنین چیزی، یک پروفایل بک لینک طبیعی نیست.

به همین ترتیب، باید توجه داشته باشیم که خود کیفیت لینک با اختلاف مهم تر از انکر تکستی است که با آن می‌آید.

در واقعیت هم چنین چیزی خارج از کنترل شماست. وقتی شما به شکل صحیح لینک سازی کنید، در واقع با وبمسترهایی همکاری می‌کنید که لینک شما را منتشر می‌کنند. شما ۱۰۰ درصد روی اوضاع کنترل ندارید و وبمستر در نهایت همان انکرتکستی که خودش می‌خواهد را استفاده می‌کند.

بنابراین باید لینک‌های داخلی خود را تا جای ممکن با انکرتکست‌های بهینه، بهینه‌سازی نمایید اما به خاطر داشته باشید که از توزیعی از انکرتکست‌های گوناگون استفاده کنید. ین که تمام لینک های سایت را با یک یا چند انکرتکست بسازید و یا یک کلمه خاص را فقط لینک کنید روش لینک سازی اشتباه مرگبار است.

۹. لینک سازی نیاز به توانمندی های فنی دارد

من جدا از اینکه یک لینک ساز هستم، مدیر هم هستم. وقتی لینک سازهای دیگر را استخدام می‌کنم، یکی از تردیدهایی که معمولا با آن مواجه می‌شوم، مربوط به مهارت‌های فنی است. بسیاری از افرادی که با لینک سازی آشنا نیستند، فکر می‌کنند که این کار نیاز به کدنویسی یا توانمندی‌هایی مربوط به توسعه وب دارد.

با اینکه داشتن چنین توانمندی‌هایی اصلا در کار لینک سازی شما خللی وارد نمی‌کند، من می‌خواهم به شما بگویم که داشتن چنین مهارت‌هایی به هیچ عنوان ضروری نیست. لینک سازی بیشتر به خلاقیت، توانایی برقراری ارتباط و استراتژی نیاز دارد تا اینکه به اطلاع از چگونگی نوشتن حلقه for در جاواسکریپت نیاز داشته باشد.

اگر توانمندی قانع کردن، تولید محتوای ارزشمند یا شناسایی چیزهای جدید را دارید، می‌توانید به لینک سازی بپردازید.

۱۰. تمامی لینک های فالو، ارزش برابری دارند

تمامی لینک‌ها برابر ساخته نمی‌شوند و من حتی درباره تفاوت میان لینک های فالو و نوفالو صحبت نمی‌کنم. در واقع، تفاوت‌هایی میان لینک های فالو وجود دارد.

مثلا بیایید راجع به لینکهای edu صحبت کنیم. لینک سازان بیش از همه به دنبال ساخت چنین لینک‌هایی هستند چرا که تصور می‌شود چنین لینک‌هایی قدرت بسیار بالایی دارند. فرض کنیم شما دو لینک از یک وبسایت edu یا همان وبسایت‌های دانشگاهی و آموزشی دارید. این دو لینک هر دو روی یک دامنه هستند، آتوریتی یکسانی دارند اما در صفحات جداگانه‌ای هستند. یکی از آنها روی صفحه مربوط به بورس تحصیلی است و دیگری روی صفحه پروفسوری است که با دقت نیز از آن محافظت می‌شود.

هر دو این لینک‌ها، لینک‌های فالو هستند، بنابراین طبیعتا هر دو باید وزن یکسانی داشته باشند، این طور نیست؟

نه درست نیست! موتورهای جستجو آنقدر هوشمند هستند که تفاوت میان لینک هایی که به سختی به دست می‌آیند و لینک هایی که هر کسی می‌تواند درج کند را متوجه شوند.

جدا از این، جایی که لینک در صفحه درج شده است نیز اهمیت دارد. حتی اگر دو لینک دقیقا روی یک صفحه باشند (نه فقط روی یک دامنه)، لینکی که بالای صفحه است (لینکی که می توان بدون اسکرول کردن آن را دید) وزن بیشتری دارد.

نتیجه گیری

لینک سازی و سئو، علوم نجوم نیستند. به لطف تغییرات سریع استانداردهای گوگل و همچنین بخاطر این حقیقت که ترک عادت موجب مرض است، سردرگمی‌های بسیار زیادی در این زمینه وجود دارد و روش های اشتباه لینک سازی بیش از روش‌های دیگر است. به همین دلیل هم پاسخ‌ها و استراتژی‌هایی که به دنبال آنها هستید همیشه واضح و مشخص نیستند.

گفته می‌شود نکات بالا، بزرگ‌ترین و فراگیرترین افسانه ها در این صنعت می‌باشند. امیدوارم توانسته باشم آنها را برای شما روشن نمایم.

بیشتر بخوانید:     دوربین مداربسته       دوربین مدار بسته     دوربین مداربسته اصفهان   دوربین مداربسته شیراز



:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

با آنلاین شدن زندگی بشر تبلیغات اینترنتی به عنصر جدایی ناپذیر کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ تبدیل شد.  تمامی سبک‌های بازاریابی معرفی شده در کتب بازاریابی کلاسیک، امروزه به شکلی مدرن در حال معرفی مجدد خود هستند و هر روز دچار تغییر و تنوع بیشتر می‌شوند تا بتوانند تاثیر بیشتری روی جامعه مخاطبان بگذارند، جامعه مخاطبانی که به صورت بالقوه در بستر اینترنت حضور دارند، فقط کافیست کمی خلاق باشید تا بتوانید مخاطب را به مشتری تبدیل کنید.

برای راه اندازی کمپین‌های آنلاین نیاز به ابزارهای آنلاین خواهید داشت. ابزارها با قابلیت‌های هوشمند خود اثر بخشی کمپین‌های تبلیغاتی شما را بالا می‌برند. در این مقاله به معرفی ۴ ابزار قدرتمند در تبلیغات اینترنتی می‌پردازیم.

۱.پلتفرم Google ADS

ابزار تبلیغات اینترنتی - پلتفرم Google ADS

اگر در هنگام جستجو در موتور جستجوگر گوگل به نتایج دقت کنید متوجه می‌شوید که در نتایج صفحه اول و دوم گوگل، در کنار لینک برخی از سایت‌ها عبارت اختصاری AD قرار گرفته است.  این بدین معنی است که این سایت برای ظاهر شدن در نتایج ابتدایی گوگل از قابلیت تبلیغات در گوگل استفاده کرده است. برای استفاده از تبلیغات کلیکی گوگل باید از پلتفرم Google ADS استفاده کنید.

پلتفرم گوگل ادوردز یک ابزار قدرتمند برای ایجاد تبلیغات کلیکی در گوگل محسوب می‌شود و به شما امکان ایجاد تبلیغات در نتایج جستجو و درست جلوی چشم مخاطبانتان را می‌دهد. کارکرد این ابزار منطقی به نظر می‌رسد و به این صورت است که گوگل در ازای دریافت هزینه، سایت شما را تبلیغ می‌کند. اما در واقع عملکرد گوگل ادز به این صورت است که گوگل بابت نمایش تبلیغ هیچ هزینه‌ای از شما کسر نمی‌کند و فقط در ازای کلیک هر کاربر بر روی لینک تبلیغ شما مبلغی را از حساب کاربری شما کسر می‌کند.

اما ماجرا همینجا تمام نمی‌شود. پلتفرم گوگل ادوردز یک ابزار کامل و قدرتمند است که تنظیمات ویژه‌ای را برای راه‌اندازی کمپین تبلیغاتی در اختیار شما قرار می‌دهد. مانند :

  •       تخصیص بودجه روزانه
  •       تخصیص بودجه ماهانه
  •       تعیین هزینه کلیک برای هر کلمه
  •       نمایش تبلیغ در بازه زمانی خاص
  •       نمایش تبلیغ در محدوده جغرافیایی خاص
  •       انتخاب موبایل، دسکتاپ، تبلت برای نمایش تبلیغ

این‌ها مواردی هستند که به مدیریت بهتر هزینه‌ها کمک می‌کنند. گوگل ادوردز امکان لینک شدن به ابزار آماری گوگل آنالیتیکس را دارد و از این طریق می‌توان کمپین بهینه‌تری را مدیریت کرد.

با یک جستجوی ساده در اینترنت شما به منابع نامحدود آموزش گوگل ادوردز متصل می‌شوید. در میان این آموزش‌ها سایت‌های فارسی نیز آموزش‌های با کیفیتی را ارائه کرده‌اند. اما اگر فرصت این کار را ندارید از یک نیروی متخصص کمک بگیرید. همچنین چند آژانس‌های تبلیغاتی مانند نوین مارکتینگ هستند که برای ثبت آگهی در گوگل می‌توانید با آن‌ها در ارتباط باشید.

 

۲.پلتفرم Facebook ADS

ابزار تبلیغات اینترنتی - Facebook ADS

فیس‌بوک یکی از جذاب‌ترین شبکه‌های اجتماعی در دنیاست و تبلیغات در Facebook ADS طرفدار زیادی دارد. فیس بوک به شما این امکان را می‌دهد که تبلیغ خود را به صورت منظم تغییر دهید تا در هر بار نمایش بتوانید توجه بالای مخاطب را جلب کنید. فرقی نمی‌کند که قصد شما فروش محصول باشد یا برندینگ در هر دو حالت  می‌توانید با هر بار ارائه تبلیغ جدید نرخ کلیک را بالا ببرید.

تفاوت Facebook ADS با Google ADS در این است که شما در Facebook ADS نیاز به ساختن صفحه فیس بوکی دارید و از طریق آن باید برای تبلیغ اقدام کنید. در صورتی که در گوگل ادوردز، سایت یا کانال تلگرامی شما برای راه اندازی کمپین کافیست.

در Facebook ADS به سادگی ‌توانید هدف خود را از راه اندازی کمپین در بخش Facebook ADS Manager تعریف کنید و در انتهای کمپین میزان موفقیت کمپین خود را اندازه‌گیری کنید.

شبیه قابلیتی که گوگل ادز برای انتخاب زبان و مکان و دستگاه در اختیارتان می‌گذارد، Facebook ADS نیز امکان سفارشی سازی به شما می‌دهد تا بتوانید آیتم‌های نمایش تبلیغ خود را برای جامعه هدف خود به صورت سفارشی تنظیم کنید. در این حالت می‌توانید مخاطب خود را بر اساس سن، جنسیت ،زبان و منطقه جغرافیایی آن‌ها هدف گذاری کنید.

اگر کسب‌وکار شما  سایت یا اپلیکیشن نیز داشته باشد  می‌توانید بر اساس ترافیک سایت یا فعالیت‌های اپلیکیشن نیز جامعه مخاطبان خود را تعیین کنید.

Facebook ADS نیز همانند Google ADS قابلیت بودجه بندی داشته و می‌توانید بودجه روزانه خود را به صورت روزانه و یا برای بازه زمانی اجرایی کمپین مشخص کنید.

هر تبلیغ در Facebook ADS می‌تواند تنها ۲۵ کاراکتر داشته باشد اما امکان گذاشتن ۵ عکس قطعا به جذابیت تبلیغ شما کمک می‌کند.

 

۳. پلتفرم Affiliate ADS

ابزار تبلیغات اینترنتی - Affiliate ADS

یکی از روش‌های بازاریابی اینترنتی استفاده از روش Affiliate Marketing که منجر به سود مالی برای مشتریان و رشد سود مالی برای شما می‌شود .

در این روش یک ناشر به عنوان واسط میان مخاطبان و ارائه دهنده سرویس قرار می‌گیرد و به اصطلاح ناشر تبلیغ نامیده می‌شود. به ازای هر خرید کاربر از سرویس دهنده کارمزدی به ناشر تبلیغ تعلق می‌گیرد. تفاوت این روش با گوگل ادز در این است که در روش Affiliate ADS یک تبدیل واقعی اتفاق افتاده است. بدین معنی که خرید اتفاق می‌افتد و کاربر به یک مشتری واقعی تبدیل می‌شود بعد از آن کارمزد به ناشر تبلیغ پرداخت می‌شود.

برای ساخت کمپین Affiliate ADS پلتفرم‌های مختلفی مانند CJ , rakuten و lazada وجود دارد که از طریق آن می‌توانید زمانبدی کمپین، نرخ پورسانت و لیست بنرها را تعیین کنید تا گزارش عملکرد را در طول کمپین به شما ارائه دهد.

 

۴.پلتفرم Native ADS

یکی از خاص‌ترین نوع تبلیغات در دنیای وب، تبلیغات همسان یا Native Advertising می‌باشد. تبلیغات همسان کمترین مزاحمت و مناسب‌ترین پیشنهاد را برای کاربران وب دارد، از این رو  کاربران توجه بیشتری به تبلیغات همسان نسبت به تبلیغات بنری داشته و کلیک‌های هدفمندتری را دارند. همچنین آمارها نشان می‌دهد نرخ تبدیل کاربر به مشتری در این تبلیغات همسان بیشتر از تبلیغات بنری می‌باشد.

دلیل اثربخشی بالای این نوع تبلیغات یکپارچگی تبلیغ با سایتی است که کاربر در حال بازدید از آن است به همین دلیل کاربر حس می‌کند در حال دیدن یک پیشنهاد است تا یک تبلیغ تجاری .

Native ADS نیز مانند Google ADS به ازای نمایش تبلیغ هزینه ای از شما کسر نمی‌کند بلکه فقط به ازای هر کلیک هزینه پرداخت می‌شود.

یکی از پرطرفدارترین ابزارهای Native ADS در داخل ایران سایت موفق یکتا نت می‌باشد که این قابلیت را دارد که تبلیغ شما را در معتبرترین رسانه‌های ایران و فقط برای مخاطبان هدف شما نمایش دهد. هدفمندی در این نوع تبلیغات شامل موقعیت جغرافیایی کاربران، ارتباط موضوعی تبلیغ با سایت و دستگاه نمایش تبلیغ می‌شود.  

همچنین در خارج از ایران این سرویس توسط سایت‌های Outbrain و  taboola ارائه می‌شود.

شما برای برای کمپین‌های تبلیغاتی کدام ابزار را پیشنهاد می‌دهید؟

 منبع: نوین مارکتینگ  

دوربین مداربسته       دوربین مدار بسته      دوربین مداربسته اصفهان



:: بازدید از این مطلب : 199
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

اپلیکیشن‌ها در ساعت ۸ شب با اوج استفاده‌ی کاربران رو‌به‌رو می‌شوند

اغلب اپلیکیشن‌ها با الگوی مصرف مشابهی مواجه هستند: افزایش استفاده در صبح، وقتی مردم رفت‌وآمد خود را شروع می‌کنند و کاهش تدریجی در روز. بعد از ساعات کاری، به تدریج با افزایش استفاده روبه‌رو هستیم تا جایی که در ساعت ۸ شب، اوج مصرف استفاده از اپلیکیشن‌ها اتفاق می‌افتد. بعد از این ساعت و با فرارسیدن زمان استراحت و خواب افراد، اپلیکیشن‌ها کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند تا این که در ساعت ۱۰ شب کاهش قابل توجهی در تعداد کاربران اتفاق می‌افتد. ساعات اوج مصرف بهترین زمان برای فراخوانی کاربران به استفاده از اپلیکیشنتان و برقراری ارتباط با آن‌ها است ولی همه‌ی اپلیکیشن‌ها از یک الگوی مصرفی تبعیت نمی‌کنند.

دسته های اپلیکیشن پرکاربرد در طول روز

سه دسته اپلیکیشنی که ساعات اوج مصرف آن‌ها در صبح اتفاق می‌افتد عبارتند از: اخبار، حمل‌ونقل و آب‌هوا. بیشتر مردم آب‌وهوا، وضعیت ترافیک و سرخط اخبار را درست زمانی که از خواب برمی‌خیزند بررسی می‌کنند. بدیهی است که اپلیکیشن‌های حمل‌ونقل، صبح و عصر یعنی زمانی که مردم به دنبال بهینه‌ترین و خلوت‌ترین راه برای عبور و مرور بین محل کار و مدرسه و خانه هستند، اوج مصرف را تجربه می‌کنند. برای اپلیکیشن‌هایی که در ساعات اولیه صبح با بازدید پرتعداد کاربران مواجه هستند، یک پیام درون‌برنامه‌ای که با برنامه‌ریزی قبلی و در زمان مناسب ارسال شود، می‌تواند باعث افزایش قابل توجه درگیری کاربر با اپلیکیشن شود.

 

سایر اپلیکیشن‌ها در طول روز نرخ استفاده‌ی ثابتی را تجربه می‌کنند ولی اپلیکیشن‌های کسب‌وکار و مالی در طول روز نرخ استفاده‌ی بیشتر و روبه‌رشدی دارند. اپلیکیشن‌های موسیقی هم به طور پیوسته مورد استفاده قرار می‌گیرند، علت این مساله می‌تواند این باشد که مردم همزمان با انجام کارهای روزانه به موسیقی گوش می دهند. این سه دسته از اپلیکیشن‌ها کمتر تحت تاثیر زمان رفت‌وآمد مردم هستند و به عنوان اپلیکیشن‌های همراه مردم در ساعات روز به طور مداوم مورد استفاده قرار می‌گیرند. نکته‌ی جالب این است که اپلیکیشن‌های مالی و کسب‌وکار علاوه بر ساعات اداری، در ساعات عصر و غروب هم نرخ استفاده‌ی بالایی دارند که این امر نشان می‌دهد مردم سعی دارند با استفاده از گوشی هوشمند همراهشان همچنان با مسائل مربوط به محل کار در ارتباط باشند.

کاربران برای اپلیکیشن‌های سرگرمی و تفننی تا دیروقت بیدار هستند

 

در میان همه‌ی دسته‌بندی‌ها، اپلیکیشن‌های سرگرمی و شبکه‌های اجتماعی بالاترین میانگین استفاده در ساعات نیمه‌شب را از آن خود کردند. به‌طور خاص اپلیکیشن‌های سرگرمی نرخ استفاده‌ی بالایی در ساعات انتهایی شب تا ساعات اولیه‌ی صبح دارند. در شرایطی که سایر دسته‌های اپلیکیشن‌ها در ساعت ۲ تا ۵ حداکثر ۲۰ درصد مصرف را تجربه می‌کنند، اپلیکیشن‌های سرگرمی در این ساعات با ۵۰ درصد کل مصرف خود روبه‌رو هستند.

در کالج تپسل بخوانید!  مشاور دیجیتال مارکتینگ کیست و چه وظایفی دارد؟

دسته های پرکاربرد در ساعات شبانگاهی

دسته های پرکاربرد در ساعات شبانگاهی

در حالی که این اطلاعات به‌نظر بدیهی می‌آیند، کاربردهای مهمی برای مدیرمحصول‌ها و بازاریابان اپلیکیشن‌ها دارند. بیشتر مردم از الگوی مشابهی برای انجام کارهای روزمره پیروی می‌کنند و این بدین معناست که شما می‌توانید بهترین زمان برای درگیر کردن کاربر با اپلیکیشنتان را پیش‌بینی کنید. دانستن زمان اوج مصرف برای دسته‌ی اپلیکیشن شما به این معناست که می‌توانید برای به‌روزرسانی محتوای اپلیکیشن زمان دقیقی بیابید و کمپین‌های تبلیغاتی اپلیکیشنتان را بهینه‌سازی کنید و تبلیغات را از نظر زمانی هدفمند کنید. تپسل، که پلتفرم تبلیغات هدفمند برای اپلیکیشن‌های موبایل است، با داشتن ویژگی هدفمندی زمانی، می‌تواند به شما در صرف بهینه و موثر بودجه‌ی تبلیغاتتان کمک کند. یکی از تجربه‌های موفق در این حوزه، کمپین تبلیغاتی جذب کاربر جدید برای اپلیکیشن زودفود است. این کمپین با در نظر گرفتن زمان اوج مصرف اپلیکیشن در شبانه روز از هدفمندی زمانی تبلیغات تپسل استفاده کرد و سپس با یافتن زمان مناسب تبلیغات موفق شد نرخ کلیک را ۲۵ درصد افزایش دهد و بودجه بازاریابی خود را به صورت بهینه مصرف کند.

 بیشتر بخوانید:

http://tejarat-online.irancnblog.com/

http://webinja.irancnblog.com/

http://tejarat-farda.irancnblog.com/

http://webkaran-seo.irancnblog.com/

http://webbaran.irancnblog.com/

http://online-tejarat.irancnblog.com/

http://web360.irancnblog.com/

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 199
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

بازی با احساسات مخاطبان می‌تواند مانند یک شمیر دو لبه باشد و هم نتایج خوب و هم نتایج بدی را به‌وجود آورد. در این مطلب می‌خواهیم بیشتر درباره بازاریابی حسی یا Sensitive Marketing صحبت کنیم.
برای رسیدن به فروش بیش‌تر در یک شرکت یا یک مجموعه باید از مدل‌های مختلف بازاریابی استفاده کرد. هر کدام از شاخه‌های بازاریابی می‌توانند قسمتی از مشکلات مربوط به فروش را برطرف کنند و در نهایت استفاده از چند نوع بازاریابی به صورت هم‌زمان می‌تواند تغییرات چشم‌گیری در سنجه‌های کلیدی سازمان به وجود بیاورد. همانطور که می‌دانید مدل‌های مختلفی از بازاریابی وجود دارد و در این مقاله قرار است در مورد بازاریابی حسی صحبت کرده و ابعاد مختلف این نوع بازاریابی را بررسی کنیم.

بیشتر بخوانید: بازاریابی عصبی چیست؟

تعریف بازاریابی حسی یا sensitive marketing

بازاریابی حسی نوعی از بازاریابی است که به صورت یکپارچه و سیستمی، مخاطبان و مشتریان هدف را از طریق ارتباطات برند (شرکت) شناسایی کرده و هدف خود را روی این دسته از مخاطبان تنظیم می‌کند. این نوع بازاریابی سعی می‌کند حواس مصرف‌کننده را به خود جلب کند تا بتواند تاثیر مناسبی روی تصورات و رفتار آن‌ها داشته باشد. بازاریابی حسی در سطح‌های مختلفی با کاربران و مشتریان ارتباط برقرار می‌کند و به همین خاطر می‌تواند رضایت‌مندی، وفاداری و احساسات مناسبی نسبت به برند در ذهن مشتری تداعی کند.

ویژگی های بازاریابی حسی یا sensitive marketing

هر کدام از مدل‌های بازارایی ویژگی‌های منحصر به فردی دارند که باعث تمایز آن می‌شود؛ بازاریابی حسی نیز دارای ویژگی‌هایی است که تا حد زیادی منحصر به فرد است و می‌تواند نتایج بسیار خوبی برای برند داشته باشد. البته بازاریابی حسی بسته به نوع استفاده ممکن است ویژگی‌های مختلفی در کسب‌وکار داشته باشد، اما به طور کلی دارای ویژگی‌های زیر است:

  • ارتباط دوسویه و تجربه محور با مشتری
  • دیده شدن بیش‌تر برند
  • متمایز شدن برند و رفتن به سمت معیارهای برند لوکس
  • درگیر کردن مشتری و کاربر برای خرید خودجوش محصول یا خدمت
  • تقویت حس وفاداری مشتری
  • تبلیغات دهان به دهان
  • تقویت ارتباط با برند
  • کمک به حفظ و توسعه سهم بازار

مزایای بازاریابی حسی

یکی از مهم‌ترین مواردی که در بازاریابی حسی وجود دارد مزیت‌های آن است که در دیگر مدل‌های بازارایابی وجود ندارد. برای گرفتن بهترین نتیجه باید قبل از استفاده از بازاریابی حسی مزیت‌های مختلف آن را بررسی کنید و در صورتی که با اهداف شما هم‌خوانی دارد آن را استفاده کنید. مهم‌ترین مزیت‌های بازاریابی حسی به صورت زیر است.

  • تقویت تبلیغات زبانی
  • تقویت ارتباط حسی با برند
  • تقویت وفاداری مشتریان
  • کمک به رویکرد استراتژیک سازمان

عناصر اصلی استراتژی بازاریابی حسی

برای رسیدن به بهترین نتیجه و بازدهی بازاریابی حسی باید شناخت درستی از عناصر استراتژی بازاریابی داشته باشید. در ادامه مطلب عناصر مختلف sensitive marketing را بررسی می‌کنیم.

  1. چیدمان: چیدمان دقیقا همان ترتیب‌هایی است که مشتری یا کاربر در آن به تجربه محصول می‌پردازد. اگر قسمت‌های مختلف محصول یا خدمت از چیدمان درستی برخوردار باشند به تجربه خوشایند مشتری کمک می‌کنند.
  2. تبلیغات دهان به دهان: تبلیغات دهان به دهان شاید تاثیری بسیار بیش‌تر از کمپین‌های تبلیغاتی گران قیمت داشته باشد اما قاعدتا برای رسیدن به تبلیغات دهان به دهان باید محصول کاملا پذیرفتنی و مناسبی داشته باشید. اگر محصول یا خدمت نهایی شما مشکل داشته باشد تبلیغات دهان به دهان صورت می‌گیرد اما نه در جهت تقویت برند شما بلکه در جهت تخریب برندتان.
  3. تعامل: ارتباط دو طرفه بین مشتری و برند یکی از اصلی‌ترین عنصرهای بازاریابی حسی است، شما همواره باید دقت زیادی روی تعامل با مخاطب‌تان داشته باشید. امروزه به کمک شبکه‌های اجتماعی و به طور کلی فضای مجازی تعامل با مشتریان ساده‌تر شده است.
  4. قیمت: استراتژی‌های مربوط به قیمت‌گذاری بسیار اهمیت دارند و حتی دلیل شکست بسیاری از محصولات هم موضوعات مربوط به قیمت‌گذاری آن‌ها است. اگر محصول یا خدمت شما قیمت‌گذاری درستی نداشته باشد مشکلات زیادی در بازار برای شما به وجود می‌آید و احتمالا کاربر به سراغ محصولات رقیب شما می‌شود. البته قیمت پرداختی مشتری بر اساس تجربه مشتری است به این معنا که هر چه تجربه مشتری بیش‌تر باشد رضایت وی بیش‌تر و در نتیجه آمادگی او برای هزینه پرداختی هم بیش‌تر است.
  5. تجربه: شاید اصلی‌ترین عنصر بازاریابی حسی عنصر تجربه باشد. تجربه خوب یا بد مشتری می‌تواند نقش بسیار مهمی در موفقیت یا عدم موفقیت شرکت شما داشته باشد. برند باید همیشه سعی کند که تجربه کاربران و مشتریان‌اش را در بالاترین سطح ممکن حفظ کند.

در این مقاله با بازاریابی تجربی بیشتر آشنا شوید.

مهمترین روش های بازاریابی حسی

روش‌های بازاریابی حسی دقیقا همان حواس پنج‌گانه انسان است. شنوایی، لامسه، بویایی، چشایی و بینایی همان روش‌های بازاریابی حسی است که شنوایی و بینایی نقش پررنگ‌تری در جلب نظر مخاطب دارند. برای مثال بیلبوردهای تبلیغاتی را در نظر بگیرید که سهم عمده‌ای از تبلیغات حال حاضر را در اختیار دارند، بیلبوردها و بسیاری روش‌های تبلیغاتی دیگر فقط حس بینایی شما را درگیر می‌کنند و به همین خاطر است که بینایی را مهم‌ترین روش بازاریابی حسی می‌دانند.

عملکرد بازاریابی حسی یا sensitive marketing

بازاریابی حسی یا sensitive marketing به چند عامل مختلف وابسته است که در ادامه این عوامل را ذکر کرده‌ایم:

  • تناوب: شما باید بتوانید تناوب خوبی را برای برنامه بازاریابی خود رعایت کنید.
  • مدت: مدت زمان کمپین بازاریابی شما اهمیت دارد و نمی‌تواند بیش از یک زمان مشخص باشد.
  • شفافیت: شفافیت بهترین چیزی است که مخاطبان دوست دارند.
  • انتخاب مجری مناسب برای کمپین: بهترین ایده‌ها توسط بدترین مجریان نابود خواهند شد.

چگونه بازاریابی حسی موفقی پیاده سازی کنیم

پیاده‌سازی یک کمپین بازاریابی حسی کار چندان سختی نیست اما باید دقت زیادی داشته باشید تا بتوانید اثرات مورد نظرات را روی مخاطب به وجود بیاورید. پیاده سازی موفق یک sensitive marketing نیازمند شناخت درست احساسات، نقطه ضعف‌ها و نیازهای مشتری است.

نمونه های موفق بازاریابی حسی

اگر خاطرتان باشد در بسیاری از تبلیغات مواد شوینده ایرانی از صدای خاصی استفاده می‌شود که در اثر کشیده شدن دست روی سطوحی مانند شیشه ایجاد می‌شود. متخصصان بازاریابی حسی در ایران متوجه شدند که مردم ایران این صدا را به عنوان صدای تمیز بودن سطح یا شیشه می‌شناسند و از همین رو در کمپین‌ها و تبلیغات از این صدا نهایت استفاده را بردند.

بیشتر بخوانید: چند نمونه کمپین تبلیغاتی موفق در ایران و جهان

جمع‌بندی

بازاریابی حسی می‌تواند نقش مهمی در بهبود تبلیغات و افزایش فروش شما داشته باشد البته این موضوع به شرطی اتفاق می‌افتد که شما تحقیقات درستی صورت داده باشید. بازاریابی حسی با علوم روان‌شناسی و عصبی رابطه بسیار نزدیکی دارد به همین خاطر کمک گرفتن از کارشناسان روان‌شناسی می‌تواند نتایج بسیار مثبتی در کمپین‌های شما داشته باشد.

 منابع:

https://tejarat-online.blogsazan.com/

https://bazar-online.blogsazan.com/

https://web24.blogsazan.com/

https://webdaran-digital.blogsazan.com/

https://marketing-web.blogsazan.com/

https://bazar-market.blogsazan.com/

https://tejarat-farda.blogsazan.com/

https://tejarat-digital.blogsazan.com/

https://seoweb24.blogsazan.com/

https://webinja.blogsazan.com/

 



:: بازدید از این مطلب : 233
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

شرکت‌های زیادی را می‌بینید که در قالب آژانس دیجیتال مارکتینگ فعالیت می‌کنند و خدمات خود را به کسب‌وکارها ارائه می‌دهند. اما آیا همه آنها موفقند؟ واقعا آژانس دیجیتال مارکتینگ چیست و چه وظایفی برعهده دارد؟
امروزه روش‌های بازاریابی از تبلیغات سنتی خارج شده است و شرکت‌ها و حتی فروشگاه‌ها به سمت روش‌های دیجیتالی برای تبلیغات و بازاریابی می‌روند. روش‌های زیادی وجود دارد که شما می‌توانید به کمک آن‌ها کسب و کارتان را گسترش دهید و به فروش بالاتری دست پیدا کنید. استفاده از پتانسیل فضای مجازی و اینترنت کمک می‌کند تا شما بتوانید در زمانی معقول به یک رشد قابل قبول برسید.
البته برای تحقق چنین موضوعی نیاز است که شما بتوانید با افراد زیادی در ارتباط باشید و هزینه هر شخص را به صورت جداگانه پرداخت کنید. گاهی اوقات این هزینه برای کسانی که صاحب یک کسب و کار کوچک هستند زیاد است به همین خاطر سعی می‌کنند کل فرایند را به یک شرکت برون‌سپاری کنند تا هم هزینه‌های‌شان کاهش پیدا کند و هم مدیریت کارها برعهده یک شرکت معتبر و متخصص باشد. آژانس‌های‌ دیجیتال مارکتینگ یکی از بهترین مدل‌های برون سپاری پروژه‌های درونی شرکت است که کمک می‌کند شما با کمترین هزینه به اهداف خود برسید. در این مقاله ابتدا آژانس دیجیتال مارکتینگ و اهدافش را بررسی می‌کنیم و سپس به سراغ بررسی مزیت‌های استفاده از آژانس بازاریابی می‌رویم.

آژانس دیجیتال مارکتینگ چیست؟

در حقیقت آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ وظایف شبیه به هم و مشخصی انجام نمی‌دهند به همین دلیل پاسخ به این سوال کمی دشوار است، اما در هر صورت باید بدانید که آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ از روش‌های نوین بازاریابی براساس دستگاه‌های قابل حمل و متصل به اینترنت کمک می‌گیرند تا فروش سازمان و شرکت شما را افزایش دهند.
البته کارکرد آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ به همین جا ختم نمی‌شود و بسیاری از کمپین‌های اجرایی این سازمان‌ها صرفا برای تقویت و برندسازی شرکت مربوطه صورت می‌گیرد. جالب است بدانید که آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ با اینکه واژه دیجیتال را یدک می‌کشند اما گاهی اوقات سراغ روش‌های سنتی بازاریابی هم می‌روند چرا که احساس می‌کنند استفاده از برخی روش‌های سنتی هم می‌تواند به پیش‌برد اهداف‌شان کمک کند. همان طور که گفته شد شرکت‌ها و برندهای مختلف برای کارهای مختلفی از جمله مدیریت شبکه‌های اجتماعی، مدیریت وب سایت و بسیاری کارهای دیگر به‌جای استخدام تعداد زیادی متخصص، سراغ آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ می‌روند تا هزینه‌های‌شان کاهش یابد.
البته کاهش هزینه تنها مزیت همکاری با آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ نیست و در ادامه مزیت‌های بیش‌تری در این مورد بررسی می‌کنیم.
تعریف کلی آژانس دیجیتال مارکتینگ: «آژانس دیجیتال مارکتینگ شرکتی است که در مباحث فنی و ارائه روش‌های خلاقانه تخصص زیادی دارد و به نوعی می‌توان گفت که این مجموعه یک به‌روزرسانی از آژانس‌های تبلیغاتی است که در سال‌های گذشته فعالیت داشتند. آژانس دیجیتال مارکتینگ سعی می‌کند به کمک روش‌های خلاقانه کسب و کار را از سایر رقبا متمایز کند».

اهداف آژانس دیجیتال مارکتینگ

اهداف آژانس دیجیتال مارکتینگ

آژانس‌ دیجیتال مارکتینگ بسته به نوع پروژه و درخواست کارفرما اهداف مختلفی در نظر دارد اما شاید مهم‌ترین هدف یک آژانس معتبر تقویت برند و افزایش فروش آن کسب و کار باشد. البته آژانس‌های مختلف متناسب با درخواست و نیاز مشتری اهداف مختلفی در نظر می‌گیرند، اما در نهایت موارد زیر از مهم‌ترین هدف‌های یک آژانس دیجیتال مارکتینگ است.

  • به‌کارگیری جدیدترین ابزارها و سرویس‌ها در جهت افزایش فروش برند
  • تحلیل دقیق مشتریان و رقبا و ارائه بهترین مدل برای استفاده از این تحلیل
  • اجرای پروژه باکمترین هزینه ممکن
  • ارائه گزارش در بازه‌های زمانی مشخص به کارفرما
  • اجرا و بهینه‌سازی کمپین‌های مختلف

مزایای همکاری با آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ

در قسمت‌های قبل اشاره شد که یک آژانس دیجیتال مارکتینگ می‌تواند مزایای بسیار زیادی برای شرکت یا سازمان شما داشته باشد. البته ممکن است مزیت‌های همکاری با آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ برای هر پروژه و هر سازمان تفاوت‌های جزئی نسبت به موارد زیر داشته باشد.

  • کاهش هزینه‌ها
  • تحلیل رقبا و بررسی جدیدترین اهداف تبلیغاتی آن‌ها
  • تحلیل رفتار مشتری و بهینه کردن خدمات و محصولات
  • فرصت بیش‌تر سازمان‌ برای بهبود محصول، خدمات و امور مشتریان
  • پیشرفت سازمان به‌خاطر استفاده از نیروهای کاربلد
  • مشخص شدن سهم بازار و بازار هدف
  • افزایش نرخ بازگشت سرمایه
اعضای آژانس دیجیتال مارکتینگ

اعضای تیم آژانس دیجیتال مارکتینگ

آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ بر اساس وسعت و بودجه‌ای که دارند اعضای مختلفی دارند. برای مثال در یک شرکت دیجیتال مارکتینگ ممکن است همه زیرمجموعه‌های سئو توسط یک نفر مدیریت شود اما در سازمانی دیگر شاید سئو به شاخه‌های مختلفی تقسیم شود و برای هر قسمت یک متخصص استخدام شود. مدیر پروژه، مدیر سوشال، کپی رایتر، مدیر محتوا، برنامه نویس، گرافیست و… از مهم‌ترین سمت‌هایی است که باید در یک آژانس دیجیتال مارکتنیگ وجود داشته باشد.

فهرست ابزارهای مورد نیاز آژانس دیجیتال مارکتینگ

بخش اعظمی از تحلیل‌های سایت و استراتژی‌های تدوین شده یک آژانس از ابزارها به دست می‌آید. ابزارهای دیجیتال مارکتینگ در برخی موارد رایگان هستند و در برخی موارد هم نیاز به پرداخت حق اشتراک دارند. فهرست مهم‌ترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ که بیش‌تر آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ از آن استفاده می‌کنند به صورت زیر است:

  • ابزارهای مربوط به ایمیل مارکتینگ
  • ابزارهای مربوط به تجزیه و تحلیل
  • ابزارهای مربوط به تبلیغات و تحلیل آن
  • ابزارهای مربوط به بخش‌بندی مشتریان
  • ابزارهای مربوط به سئو
  • ابزارهای مربوط به مدیریت پروژه
  • ابزارهای مربوط به اتوماسیون بازاریابی
  • ابزارهای مربوط به داده‌های زنده
  • و…

با یک سرویس ایمیل مارکتینگ ایرانی جذاب آشنا شوید

وظایف آژانس دیجیتال مارکتینگ

آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ متناسب با ظرفیت‌های موجود در بازار کسب و کار وظایف‌های مختلفی را برای خود در نظر می‌گیرند و این وظایف در طول زمان می‌تواند کم و زیاد شود یا حتی دست‌خوش تغییراتی شود. برای مثال اگر یک آژانس دیجیتال مارکتینگ در بحث محتوا تخصص زیادی داشته احتمال دارد که بیش‌تر شرکت‌ها و کسب و کار صرفا برای محتوا به آن شرکت مراجعه کنند و دیگر موارد را به آژانس‌های دیگری بسپارند. یکی از مهم‌ترین وظایف یک آژانس دیجیتال مارکتینگ این است که دقیقا بر اساس محصول یا خدمت شرکت بتواند یک برنامه پیاده کند و در این برنامه باید موارد زیادی از جمله نرخ بازگشت سرمایه و میزان هزینه لازم برای انجام پروژه مشخص شود. سایر وظایف یک آژانس به صورت زیر است:

  • بررسی بازار هدف
  • تولید محتوا (متنی، تصویری، صوتی و…)
  • تدوین استراتژی‌های مربوط به مارکتینگ
  • تخمین درست هزینه‌های مورد نیاز
  • تبلیغات آنلاین و نوع آن‌هار(در صورت نیاز تبلیغات آفلاین)
  • استراتژی‌های مربوط به شبکه‌های اجتماعی
  • سئو یا همان بازاریابی موتورهای جستجو
خدمات آژانس دیجیتال مارکتینگ

خدمات آژانس دیجیتال مارکتینگ

همان طور که در قسمت‌های قبل هم اشاره شد آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ بر اساس توانایی و نیاز مشتریان خدمات مختلفی را ارائه می‌دهند اما برای این که بتوانید از همه پتانسیل یک آژانس برای موفقیت خود و کسب و کارتان استفاده کنید باید سعی کنید از همه خدمات یک آژانس استفاده کنید. در ادامه تعدادی از مهم‌ترین خدمات یک آژانس معتبر در زمینه دیجیتال مارکتینگ ذکر شده است:

  • برنامه نویسی استاندارد سایت و بهینه کردن آن
  • ایمیل مارکتینگ
  • اس‌‌ام‌اس مارکتینگ
  • سوشیال مارکتینگ
  • تبلیغات بنری آنلاین
  • تلفن گویا
  • و…

فرآیند کار در آژانس دیجیتال مارکتینگ

بعد از این که شما تصمیم به برون سپاری موارد ذکر شده در قسمت‌های قبل گرفتید باید به سراغ یک آژانس دیجیتال مارکتینگ معتبر بروید و با آن‌ها مذاکره کنید. توصیه می‌شود تمام کارها را به یک آژانس مشخص بسپارید چرا که در غیر این‌صورت اگر نتیجه‌ای نگیرید هر کدام از آژانس‌ها تقصیر را گردن دیگری می‌اندازد پس زمان و هزینه شما تلف می‌شود. روند کلی مراجعه شما و درخواست همکاری با یک آژانس دیجیتال مارکتینگ به صورت زیر است.

  • مراجعه به آژانس مورد نظر و ارائه اهداف کلی سازمان‌تان به صورت خلاصه
  • مطالعه و تحقیق آژانس مورد نظر برای تخمین هزینه‌ها، زمان مورد نیاز و تغییرات مورد نیاز در سازمان
  • ارائه سند یا پروپوزال تدوین شده توسط آژانس
  • توافق نهایی
  • معرفی تیم اجرایی
  • ارائه گزارش عمل‌کرد در بازه‌های زمانی مشخص

جمع‌بندی

همان طور که در بالا اشاره شد شما می‌توانید با یک آژانس دیجیتال مارکتینگ همکاری کنید تا در کمترین زمان به اهداف مشخص سازمان برسید. اگر نیروهای معرفی شده در این مطلب را در اختیار دارید قطعا برون سپاری درست نیست اما اگر هیچ نیرویی برای انجام این کارها ندارید بهتر است زمان و هزینه صرف استخدام نکنید و به صورت مستقیم با یک آژانس همکاری کنید. البته ممکن است آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ به سبب دوری از محل کار شما کمی سخت‌تر اهداف شما را درک کنند اما برگزاری جلسات مکرر و ارتباط با تیم اجرایی می‌تواند مشکلات را به حداقل برساند.

https://tejarat-online.blogiran.net/

https://digital-marketing.blogiran.net/

https://web24.blogiran.net/

https://web-oline.blogiran.net/

https://tejarat-farda.blogiran.net/

https://digimarket.blogiran.net/

https://online24.blogiran.net/

https://webkaran.blogiran.net/

https://webinja.blogiran.net/

https://market-bazar.blogiran.net/



:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 آبان 1399 | نظرات ()