انتقال تصویر دوربین مداربسته در باور عموم غیرممکن است اما امکان پذیر است. چندین راه برای انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون اینترنت وجود دارد. البته به دلیل بسترسازی و وجود اینترنت در هر جایی، انتقال تصویر با اینترنت بسیار ساده تر است. همچنین توجه داشته باشید که برای ضبط تصاویر اصلا نیازی به اینترنت نمی باشد.
نصب دوربین مداربسته بدون اینترنت
نصب دوربین مداربسته های مداربسته بر اساس نوع تکنولوژی دوربین به صورت آنالوگ و تحت شبکه (IP) صورت می گیرد. جهت ضبط فیلم دوربین مداربسته بدون اینترنت، تنها کافی است که دوربین مداربسته آنالوگ را به DVR و دوربین IP را به NVR وصل کنید. در این صورت تمامی تصاویر در هارد دستگاه ضبط شده و هم می توانید به صورت آنلاین تصویر را در مانیتور مشاهده کنیم.
مشاهده تصاویر دوربین مداربسته در کامپیوتر بدون اینترنت
جهت مشاهده تصاویر DVR و دوربین ههای تحت شبکه را از طریق مرورگر اینترنت اکسپلورر و بدون اینترنت حتما باید کامپیوتر و یا لپ تاپ شما به شبکه Local (شبکه داخلی سازمان) وصل کنید. سپس باید گزینه پلاگین Active X Controls را فعال نمایید. جهت فعال کردن Active X ها مراحل زیر باید انجام بگیرد:
- اینترنت اکسپلورر را اجرا کنید.
- سپس وارد منوی Tools آن شوید و Internet Options را انتخاب کنید.
- بر دکمه Security در بالای پنجره و سپس دکمه Custom level کلیک کنید.
- سپس پنجره تنظیمات امنیتی باز می شود. در پایین صفحه تنظیمات Active X Controls قرار دارد. سپس باید گزینه “Prompt” یا “Enable” را فعال نمایید.
- بعد از اعمال تغییرات روی OK کلیک کنید.
بنابراین شما دیگر می توانید تصاویر دوربین مداربسته را ازریق شبکه Local خود ببینید.
انتقال تصویر دوربین مداربسته از طریق وایرلس
یکی از روش های انتقال تصویر بر روی موبایل بدون اینترنت استفاده از دوربین های وایرلس می باشد. اما این دوربین ها محدودیت مسافت دارند و از طرفی اگر مانعی بر سر راه دوربین باشد انتقال تصویر به درستی انجام نمی شود. این دوربین ها نهایت بتوانند تا شعاع 100 متری عملیات انتقال تصویر را انجام دهند. به دلیل محدودیت های مسافتی که این دوربین دارد و حساسیت های امنیتی، مشاورین نصب دوربین مداربسته این مدل از دوربین ها را چندان توصیه نمی کنند.
انتقال تصویر بدون اینترنت با استفاده از آنتنهای رادیویی بلند
با استفاده از آنتن های رادیویی مانند NANO Station می توان انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون اینترنت را انجام دهیم. پس از نصب دوربین و اتصال آن به DVR یا سرور دوربین مداربسته در مبدا می توان از طریق امواج رادیویی تصاویر را به محل مقصد منتقل کرد.
انواع انتقال داده به کمک امواج رادیویی
- نقطه به نقطه (Point to Point)
- چند نقطه به یک نقطه (Multi Point To Point)
نقطه به نقطه (Point to Point)
در انتقال نقطه به نقطه، یک نقطه به عنوان مبدا در نظر گرفته می شود و یک نقطه مقصد. البته اطلاعات می تواند به صورت دو طرفه انتقال کند و اطلاعات از مقصد به مبدا ارسال شود. در انتقال رادیویی دو آنتن باید دید مستقیمی به هم داشته باشند و هیچ مانعی بر سر راه آن نباشد. در غیر این صورت انتقال اطلاعات با مشکل مواجه خواهد شد. برای رفع این مشکل می توان از دکل استفاده کرد.
به عنوان مثال اگر یکسری دوربین در نقطه A قرار داشته باشد. می توان با کمک این آنتن ها اطلاعات را به نقطه B که دستگاه DVR یا NVR وجود دارد؛ انتقال داد. این مدل برای کارخانه هایی مناسب است که می خواهند انبار خود را چک کنند. لذا هزینه کابل کشی دوربین از انبار به کارخانه که سرور و یا دستگاه ضبط تصاویر قرار دارد بسیار هزینه بر خواهد بود. بنابراین این روش با قیمت بسیار پایین تر جوابگو خواهد بود.
چند نقطه به یک نقطه (Multi Point To Point)
در نوع انتقال چند نقطه به یک نقطه، در واقع یک نقطه مقصد می باشد و بقیه نقاط مبدا. در این مدل تمام آنتن ها اطلاعات خود را با اکسس پوینت به اشتراک می گذارند. در این مدل ممکن است استیشن ها (آنتن ها) با هم تبادل اطلاعات داشته باشند.
به عنوان مثال یک محوطه بسیار بزرگ مثلا باغ باید در چهار نقطه آن دوربین نصب کرد. بنابراین کافی یک آنتن در ساختمان مرکزی قرار داد.
سپس هر دوربین را به یک رادیو (استیشن) متصل کنید و آنتن رادیو باید به سمت اکسس پوینت یا همان انتن مرکزی (مقصد) باشد. بنابراین شما می توانید خیلی راحت و بدون نیاز به کابل کشی بیش از حد (کاهش هزینه ها) از تمام نقاط دلخواه تصویر داشته باشید.
انواع آنتن های رادیویی
Flat: این نوع آنتن دارای زاویه ای با تابش ۹۰ درجه دارد.
Omni : زاویه تابش این نوع آنتن ۳۸۰ درجه است و جهت استفاده اکسس پوینت مناسب تر می باشد.
Sector: زاویه تابش این نوع آنتن دارای ۱۲۰درجه است. این مدل جهت دکل مخابرات بسیار مناسب تر است.
طریقه نصب آنتن رادیویی NANO Station چگونه است؟
هنگام نصب آنتن رادیویی باید به موارد زیادی دقت کنید، از جمله:
باند فرکانس: جهت اتصال دو آنتن رادیو باید در هر قسمت باند کاری وجود داشته باشد. در تکنولوژی WIFI دو عدد باند ۲.۵ و ۵.۹ قرار دارد.
فواصل: فاصله هنگام نصب آنتن های رادیویی بسیار مساله مهمی می باشد. جهت این کار باید آنتنی را انتخاب کنید که در این مسافت برد مناسبی دارد و استاندارد است.
زاویه تابش: هر یک از این آنتن ها دارای زاویه تابش مشخصی هستند که در بخش انواع آنتن رادیویی گفته شده است. لذا هر زاویه آنتنی که در مبدا در نظر دارید باید آنتن مقابل آن نیز در همان زاویه نصب شود.
پهنای باند: قبل از خرید آنتن رادیوی حتما مقدار پهنای باند آن توجه کنید. جهت اندازه گیری پهنای باند نرم افزارهای مخصوص وجود دارد که می تواند به شما کمک کند.
فرکانس: جهت داشتن یک مسیری پایا و مناسب باید فرکانسی انتخاب شود که خلوت تر باشد. لذا مواردی که در این بخش باید توجه شود ارتفاع، سطح نویز و… است.
سیستم امنیتی چیست فروشگاه خانه هوشمند اسمارت سکیوریتی شهر هوشمند
دوربین مداربسته مخفی چیست؟
دوربین های مخفی مناسب برای مواقعی هستند که هدف زیر نظر گرفتن رفتار و حرکات افراد و یا حفاظت از اموال و وسایلی خاص است. دوربین های مخفی را در اشکال مختلفی می سازند که معمولا شبیه دوربین به نظر نیامده و جلب توجه نکنند. مانند دتکتور یا آشکارسازهای دود، دوربین های مخفی لامپی، سنسور های حرکت PIR و دیگر اشیاء غیر قابل تشخیص.
چگونه متوجه شویم در مکانی دوربین مخفی نصب شده است؟
سوالی که از طرف اغلب کاربران مطرح می شود این است که چگونه متوجه شویم در مکانی دوربین مخفی نصب شده است؟ واقعیت این است که دوربینی با عنوان مخفی وجود ندارد. در بازار دوربین هایی با ابعاد بسیار کوچکی تولید می شوند که با نام پینهول یا مینیاتوری شناخته می شوند و از آنها به دلیل سایز کوچکشان می توان به عنوان دوربین مخفی استفاده نمود. این نوع دوربین ها معمولا در سایزهای مختلفی تولید می شوند. اما کوچکترین آنها معمولا اندازه ای برابر با یک حبه قند دارد که می توان آن را در هر شی که مشتری انتخاب می کند، پنهان نمود. گویا نصب و استفاده از این دوربین ها به صورت مخفی نیاز به مجوز قانونی دارد.
نحوه تشخیص دوربین مخفی در محل
گاهی وجود نگرانی های پیرامون این موضوع که برخی از مکان های عمومی یا غیر عمومی دارای دوربین هست یا خیر برای برخی از کاربران مطرح می گردد. و این سوال برایشان پیش می آید که چگونه باید تشخیص دهیم که دوربین مخفی در محل نصب است. خب، یکی از راه حل های موجود، دنبال کردن رد سیم کشی های دوربین است که با کمی دقت می توان از روی سیم کشی های موجود وجود دوربین را تشخیص داد. با این حال ممکن است دوربین نصب شده در محل بدون سیم بوده و سیم کشی هم وجود نداشته باشد.
یک راه حل ابتکاری دیگر این است که در اتاق تاریک یک لوله کاغذ توالت خالی و یک چراغ قوه یا چراغ گوشی را برداشته و لوله را مانند دوربین دوچشمی روی یک چشم بگذارید و چشم دیگر را ببندید حال با چراغ قوه محیط را بررسی کنید و از طریق لوله نگاه کنید اگر نور ریز درخشانی دیدی احتمال دارد که در مکان مورد نظر دوربین مخفی کار گذاشته شده باشد.
آیا دستگاهی وجود دارد که به وسیله آن بتوان وجود دوربین را تشخیص داد؟
به طور کلی پاسخ منفی است اما دستگاه های بسیار پیشرفته ای وجود دارند که این کار را انجام می دهند اما هزینه بسیاری بالایی داشته و معمولا در دسترس عموم نیستند. کاری که در نهایت می توان انجام داد شامل موارد زیر است که البته بازده صددرصدی ندارند.
- جستجوی محیطی: که می تواند از طریق دنبال کردن سیم کشی ها باشد و یا اینکه به صورت فیزیکی هر گونه ردی از وجود دوربین را در محل جستجو نمود.
- استفاده از نرم افزار: برخی از نرم افزارهای ساده و رایگان وجود دارند که بوسیله آنها می توانید وجود دوربین مداربسته را با استفاده از گوشی موبایلتان شناسایی کنید.
- نرم افزار Hidden Camera Detector برای اندروید
- نرم افزار Hidden Camera Detector برای iOS
کاربرد دوربین های مخفی
- نظارت بر عملکرد برخی از پرسنل در مشاغل خاص مانند پرستار کودک و یا مربی مهد
- در موارد حقوقی و قانونی مانند امور مربوط به پلیس
- نظارت بر برخی از اموال و دارایی های خاص که در صورت استفاده از دوربین های معمولی سارقین متوجه دوربین شده و اتصال آن را قطع می کنند بهتر است از دوربین مخفی استفاده شود.
قیمت یاب
کالا یاب
کالا یاب موبایل
ابزار تجارت
سفارش کالا
سفارش خرید کالا
خرید کالا