نوشته شده توسط : جعفر

 


تفاوت دوربین مداربسته HD و FULL HD

دوربین های مداربسته در یک دهه گذشته به شکل بسیار گسترده در فضاهای مختلف عمومی و خصوصی شهرهای مدرن به کار گرفته شده است. برای مثال دوربین های مدار بسته متفاوتی با قابلیت های مختلف را در فضاهای شهری مشاهده می کنیم،از دوربین های با قابلیت پلاک خوان برای کنترل عبور و مرور خودرو ها گرفته تا دوربین های معمولی بکار رفته در پارکینگ های منزل. کاملا واضح است که نوع دوربین مداربسته که در یک مکان مورد استفاده قرار می گیرد به شدت وابسته به نیازهای ما و خصوصیات آن مکان بستگی دارد. از نظر کیفیت تصاویر نیز دوربین مداربسته با رزولوشن های تصویر مختلف در بازار وجود دارند که کیفیت های HD و FULL HD در حال حاضر مهمترین آن به حساب می آید. در این مقاله به مقایسه کیفیت تصاویر HD و FULL HD می پردازیم.

فرمت پخش HD در دوربین مدار بسته

HD کوتاه شده عبارت High Defenition است و از نظر لغوی کیفیت بالا  ترجمه می شود. HD در واقع بیان کننده رزولوشن ۷۲۰*۱۲۸۰ پیکسل است که اصطلاحا به آن رزولوشن 720 نیز گفته می شود.
نکته دیگر در خصوص فرمت HD این است که در مقیاس مگاپیکسلی رزولوشن 720 تقریبا برابر با 1 مگاپیکسل در نظر گرفته می شود. اعداد 720 و 1080 معرف رزولوشن های افقی هستند. در نتیجه، دوربین های HD با رزولوشن 720p می توانند تصاویری با کیفیت 1280×720 پیکسل ارائه کنند.

اگر از نظر کاربردی بخواهیم به فرمت HD نگاه دقیق تری داشته باشیم، این فرمت تصاویر با وضوح بسیار قابل قبولی ارائه می دهد و در نتیجه برای کاربری های عادی همین میزان رزولوشن تصاویر کفایت می کند چرا که در دوربین های با کیفیت HD به راحتی امکان زوم کردن دقیق بر روی جزییات سوژه مورد نظر وجود دارد.

نکته مهم دیگر در خصوص کیفیت های HD این است که هر چه کیفیت تصاویر دوربین مدار بسته کمتر باشد تصاویر ضبط شده فضای کمتری را هم اشغال می کنند و به پهنای باند کمتری نیز نیاز خواهید داشت. به همین دلایل است که  استفاده از دوربین های HD به شدت رواج یافته چرا که هم کیفیت بسیار خوبی از محیط ارائه می کند و هم نیاز به هارد های اکسترنال با فضاهای زیاد نیز برای ضبط تصاویر نیست.

فرمت های HD در اسکن های مختلف:

720p ( 720×1280 – 720 lines, progressive scanned

1080i (1080×1920 – 1,080 lines, interlaced scanned

1080i (1080×1920 – 1,080 lines, progressive scanned

لازم به ذکر است که تعداد خطوط/پیکسل ها و نوع اسکن مهم است چرا که هر چه تعداد این خطوط/پیکسل ها بیشتر باشد تصویر با کیفیت تری خواهیم داشت. نوع اسکن ذکر شده نیز در واقع بیانگر تکنولوژی بکار رفته در چیپ تصویر است.

تفاوت فرمت HD و Megapixel

به طور عمومی هر دوربین مداربسته ای که دارای رزولوشن بیش از یک میلیون پیکسل است، یک دوربین مگاپیکسل به حساب می آید. با این حال فرمت HD نیز با کمی اختلاف می تواند زیر مجموعه ای از مگاپیکسل باشد.
در بازار سیستم های نظارت تصویری و مداربسته کمترین رزولوشن در محدوده مگاپیکسل، رزولوشن 1.3 مگاپیکسل است که مقدار آن برابر با 1280×1024 پیکسل (یا 1.3 میلیون پیکسل) می باشد. با پیشرفت تکنولوژی در حال حاضر نیز شاهد دوربین هایی با رزولوشن 10 مگاپیکسل و بیشتر نیز در بازار هستیم.
بنابراین دوربین مدار بسته با کیفیت HD، جزء دوربین های مگاپیکسلی به حساب نمی آید اما در عرف بازار این دوربین را نیز جزء دسته مگاپیکسلی میشناسند.

یکی از مزایای مهم دوربین مدار بسته HD این است که به راحتی می توان آن را جایگزین دوربین مداربسته آنالوگ  و تیوی لاین شوند. چون  نصب دوربین مداربسته  HD با سیستم های NTSC یا PAL کاملا سازگار هستند می توان بدون هیچ هزینه اضافی سیستم امنیتی خود را ارتقا بدهید.

بیشتر بخوانید: هایک ویژن  hikvision   

دوربین مدار بسته Full HD

در مقابل فرمت HD ، فرمت فول اچ دی قرار می گیرد که رزولوشن تصویر آن به مراتب بیشتر از HD است. فرمت Full HD رزولوشن تصویری برابر با ۱۰۸۰x۱۹۲۰ پیکسل به شما ارائه می کند که برابر با 2 مگا پیکسل در بازار شناخته می شود. این اعداد به این معنا است که کیفیت دوربین مدار بسته Full HD باید بیش از کیفیت تصاویر دوربین های  HD  باشد و در عمل نیز این چنین است. اما این بهبود کیفیت تصاویر به معنای بالا رفتن حجم تصاویر و در نتیجه بالا رفتن هزینه های شما برای ضبط تصاویر خواهد بود.

تفاوت دوربین مداربسته HD و Full HD

کیفیت تصویر
همانطور که در سطور قبل اشاره کردیم مهم ترین تفاوت میان دوربین های HD و FULL HD وضوح تصویر یا همان رزولوشن تصاویر است. به همین دلیل پیشنهاد می شود برای مکان هایی که از نظر امنیتی حساسیت بالایی دارند از دوربین های FULL HD استفاده شود و در غیر این صورت در مکان های عمومی که نیاز به جزییات بالا ندارید دوربین های HD نیاز شما را برطرف می کند و در نتیجه از صرف هزینه های مالی بیهوده اجتناب کنید.

پهنای باند و فضای ذخیره سازی
همانطور که گفتیم در دوربین های مدار بسته هر چه کیفیت تصاویر بالاتر باشد حجم آنها نیز بیشتر می شود. در نتیجه برای انتقال آنها به پهنای باند بیشتری نیاز است. بالطبع فضای بیشتری هم برای ذخیره سازی نیاز دارد.

هر دو مدل را می توان در محیط های داخلی و خارجی به کار برد. اما در محیط هایی که میزان نور آن پایین است بهتر است از مدل FULL HD استفاده کرد تا کیفیت تصاویر بهتر نمایش داده شود.

قیمت

کیفیت دوربین های FULL HD تقریبا 2 برابر کیفیت HD است، از طرفی FULL HD ها به دستگاه NVR قوی تری نیاز دارند. به همین دلیل دوربین های FULL HD نسبت به HD گرانتر هستند. از سوی دیگر برای مشاهده تصاویر به همان کیفیت ضبط شده نیاز به مانیتورهای با کیفیت است که عامل دیگر افزایش هزینه است.

 

مقالات مرتبط برای مطالعه بیشتر:

 
منبع: مهرتجارت


:: بازدید از این مطلب : 423
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 مرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

دوربین-مداربسته-POE,دوربین مداربسته POE,دوربین مداربسته POE
اصطلاح دوربین مدار بسته POE در رابطه با دوربین های مداربسته شبکه به کار می رود. در این مطلب بیشتر با این اصطلاح و موضوعات مرتبط با آن آشنا می شویم.

POE به چه معناست؟

اصطلاح POE مخفف سه واژه Power Over Ethernet به معنای تغذیه از شبکه است. تجهیزاتی که دارای قابلیت POE هستند امکان تغذیه از طریق شبکه را دارند و برق مصرفی آنها از طریق همان کابلی که آنها را به شبکه متصل می کند تامین خواهد شد.

دوربین مداربسته POE چیست؟

همانطور که تعریف بالا نشان داد دوربین مداربسته POE نوعی از دوربین مداربسته است که می توان آن را به وسیله کابل شبکه تغذیه کرد.

آیا دوربین های POE تنها از طریق شبکه تغذیه می شوند؟

معمولا نه. دوربین های POE معمولا امکان تغذیه از دو طریق مستقیم و POE را به صورت همزمان دارند و شما میتوانید در صورت نیاز تغذیه دوربین را از طریق سیم برق هم انجام دهید.

برای تغذیه دوربین ها به صورت POE به چه تجهیزاتی نیاز خواهد بود؟

برای تغذیه دوربین ها به صورت POE شما باید از یکی از سه وسیله زیر استفاده کنید:
POE-injector,منبع تغذیه POE,منبع تغذیه POE
منبع تغذیه POE


  • NVR POE: دستگاه NVR شما می تواند دارای خروجی های POE باشد. در این صورت کار شما برای نصب دوربین ها به مراتب ساده تر خواهد شد. کافیست کابل شبکه هر دوربین مدار بسته را به طور مستقیم به پورت POE دستگاه NVR متصل کنید. این کار تنها در صورتی ممکن است که شما برای هر دوربین یک کابل مجزا استفاده کنید. در صورتی که بخواهید کابلها را در طول مسیر به سوئیچ وصل کرده و مجموع آن را به NVR متصل کنید باید از سوییچ POE استفاده کنید.
  • سوئیچ شبکه POE: در صورتی که از سوئیچ برای اتصال دوربین ها استفاده می کنید و می خواهید دوربین ها به صورت POE تغذیه شوند تمامی سوئیچ هایی که به طور مستقیم به دوربین ها وصل شده اند باید از نوع POE باشند.
  • منبع تغذیه POE: نام دیگر آن POE Injector است. منبع تغذیه POE یک وسیله الکترونیکی است که عملکردی بسیار ساده دارد. کابل شبکه به ورودی این وسیله متصل شده و در خروجی به صورت POE در خواهد آمد. استفاده از این وسیله در شرایط خاص می تواند به هزینه های شما را به شدت کاهش دهد.

در هنگام طراحی شبکه POE باید به چه نکاتی توجه کرد؟

نکات زیادی وجود دارد که در هنگام طراحی سیستم POE باید به آن توجه کنید، در ادامه به برخی از این نکات اشاره می کنیم:
  1. گرچه طول کابل های شبکه CAT6 دارای محدودیت 100متری است اما در صورت POE بودن سیستم ممکن است نتوانید تا این متراژ تغذیه را انجام دهید. در صورت طولانی بودن کابلها و نیاز به تغذیه POE حتما با متخصصین این زمینه مشورت کنید.
  2. سوئیچ ها و منابع تغذیه POE دارای یک توان مجاز خروجی هستند. این توان معمولا برای تغذیه یک دوربین مداربسته کافی است اما نمیتوانید از آن برای تغذیه تجهیزات پر مصرف استفاده کنید. در صورتی که میخواهید نوع خاصی از دوربین را استفاده کنید که توان مصرفی آن بالاست حتما از سوئیچ POE یا منبع تغذیه با توان مناسب استفاده کنید.
  3. در صورت استفاده از NVR POE باید هر دوربین را به صورت مستقیم به NVR متصل کنید. معمولا پورت های POE تنها برای نصب یک دوربین ساخته شده اند و نمی توانید سوئیچی به آنها متصل کنید. سوئیچ شبکه را باید به پورت شبکه مجزای دستگاه متصل کنید.
  4. در صورتیکه دوربین ها را به صورت POE تغذیه می کنید سعی کنید از کابل شبکه ای با کیفیت بالاتر استفاده کنید تا افت ولتاژ شما در طول مسیر کمتر شود.
دستگاه-NVR-POE,دوربین مداربسته POE,نحوه اتصال دوربین های شبکه به NVR POE
نحوه اتصال دوربین های شبکه به NVR POE

نقاط ضعف تغذیه POE

تغذیه POE دستگاه ها دارای یک عیب بزرگ است. هزینه تجهیزات POE به مراتب بالاتر از تجهیزات عادی مداربسته است. این نقطه ضعف باعث می شود استفاده از سیستم های POE تا حد زیادی محدود شود.
عیب دیگر سیستم های POE محدودیت توان خروجی آنهاست. تجیهزات POE معمولا توان خروجی کمتر از 25وات دارند.
در مقابل استفاده از سیستم تغذیه POE میتواند پیچیدگی ها و زمان مورد نیاز برای اجرای سیستم مداربسته را شدت کاهش داده و ایمنی سیستم را افزایش دهد.



 
 

پک دوربین مداربسته  دوربین مدار بسته   نصب دوربین مدار بسته  هایک ویژن

 

 

انواع دکل دوربین مداربسته

دکل-دوربین-مداربسته,دکل دوربین مداربسته,پایه دوربین مداربسته,دکل دوربین مداربسته
دکل های دوربین مداربسته تجهیزاتی هستند که معمولا برای افزایش برد دید دوربین، کاهش دسترسی آنها و یا ایجاد زاویه دید مناسب از آنها استفاده می شود. در این مطلب به بررسی انواع متفاوت دکل دوربین مداربسته می پردازیم.

جنس دکل دوربین مدار بسته

جنس دکل های دوربین مداربسته با توجه به کاربری و محدودیت های قیمت آن میتواند متفاوت باشد. دکل های دوربین مداربسته معمولا از جنس آهن با روکش گالوانیزه یا بدون روکش هستند. اما در شرایط خاص دکل میتواند از جنس المینیوم یا آلیاژهای آن نیز باشد.

از آنجایی که استفاده از آهن گالوانیزه ساخت دکل را پر هزینه می کند در صورتی که دکل در محیط غیر مرطوب مورد استفاده قرار گیرد می توان دکل را از جنس آهن سیاه نیز ساخت. توجه داشته باشید که دکل بدون روکش حتما باید پس از سخت و پیش از نصب با روکش ضد زنگ و سپس رنگ پوشانده شود. استفاده از دکل های غیر گالوانیزه برای ارتفاع بیش از 4 متر توصیه نمی شود.

انواع دکل دوربین مداربسته


دکل مکعبی: این دکل ها معمولا توسط قوطی یا پروفیل های آهنی ساخته می شوند. با توجه به ساده بودن ساخت این نوع دکل ها، هزینه ساخت آنها بسیار کم است. استفاده از دکل های مکعبی ساخت دستک برای دکل را بسیار ساده می کند. این دکل ها معمولا شکل L یا T شکل دارند. از آنجایی که دکل های مکعبی مقاوت کمی نسبت به فشارهای فیزیکی دارند و پروفیلهای آهن در اندازه تا 6متر تولید می شوند، استفاده از این نوع دکل ها تنها با ارتفاع تا 6 متری رایج است.

دکل-مکعبی-دوربین-مداربسته,انواع دکل دوربین مداربسته,دکل مکعبی دوربین مداربسته
دکل مکعبی دوربین مداربسته


دکل لوله ای: این دکل های معمولا از لوله های سیاه یا گالوانیزه آهن ساخته می شوند. ساده بودن ساخت این دکل ها استفاده از آنها را بسیار رایج کرده. مقاوت این دکل ها نسبت به فشارهای فیزیکی و باد با توجه به شکلشان به مراتب بیشتر از دکل های مکعبی است اما ساخت آن به صورت L شکل یا T شکل تا حدی پیچیده تر خواهد بود. ساخت این دکل ها معمولا تا ارتفاع 10 متری رایج است.
دکل-لوله-ای-دوربین-مداربسته,انواع دکل دوربین مداربسته,دکل لوله ای دوربین مداربسته
دکل لوله ای دوربین مداربسته


دکل چند وجهی: دکل های چند وجهی نوع حرفه ای دکل های مداربسته محسوب می شوند. این دکل ها از ترکیب سازه های کوچک جوش داده شده ساخته شده اند که معمولا قاعده ای 6 یا 8 وجهی دارند. ساختار عمودی دکل به صورت یک مخروط است که مقاومت فیزیکی آن را نسبت به باد و ضربات فیزیکی به شدت افزایش می دهد. این دکل ها همچنین به انواع شکل و ساختار ساخته می شوند و محدودیتی از این نظر ندارند. هزینه ساخت دکل های چند وجهی معمولا به مراتب بالاتر از دکل های لوله ای و مکعبی است.
دکل-چند-وجهی-دوربین-مداربسته,دکل دوربین مداربسته,دکل چند وجهی دوربین مداربسته
دکل چند وجهی دوربین مداربسته


دکل ماژولار: دکل های ماژولار که شباهت زیادی به دکل های مخابراتی دارند برای شرایط بادخیز مورد استفاده قرار می گیرند. این دکل ها مقاوت فیزیکی بسیار بیشتری نسبت به باد دارند اما نسبت به ضربات فیزیکی آسیسب پذیر هستند.
دکل-ماژولار-دوربین-مداربسته,دکل دوربین مداربسته,دکل ماژولار دوربین مداربسته
دکل ماژولار دوربین مداربسته


:: بازدید از این مطلب : 329
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 مرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

اتاق-مانیتورینگ-دوربین-مداربسته-چیست؟,,

در برخی از سازمان ها و ادارات بزرگ که دارای تعداد زیادی دوربین مداربسته هستند برای کنترل و نظارت بر تصاویر ارسالی از دوربین ها و مدیریت بهتر مجموعه نیاز است تا مکانی به صورت جداگانه برای این کار منظور شود.
این مکان باید طوری طراحی شود که بتوان تمامی تجهیزات مورد نیاز را در آن جای داد و سایر عوامل موثر برای کنترل و مدیریت مکان را در آن تعبیه نمود. به چنین اقداماتی به اصطلاح مانیتورینگ دوربین مداربسته می گویند.

اتاق مانیتورینگ چیست؟


اتاق مانیتورینگ مکانی است که با کلیه ادوات لازم جهت دریافت، ضبط و مشاهده تصاویر تجهیز می گردد. معمولا چنین اتاق هایی را در مکان ها و سازمان های بزرگی نظیر بیمارستان ها، مترو، فرودگاه، ادارات پلیس و ... که اغلب تعداد زیادی دوربین مدار بسته در آن نصب است مشاهده کرده اید.
در اتاق های مانیتورینگ اشخاصی به عنوان اپراتور وظیفه نظارت بر نقاط مختلف سازمان را از طریق دوربین های مداربسته دارند به منظور درک بهتر عملیات مانیتورینگ به مثال زیر توجه نمایید:
تصور کنید مکانی مجهز به 128 دوربین مداربسته است. معمولا تصاویر ارسالی از این دوربین ها به صورت دسته بندی های 16 یا 32 تایی به نمایشگر ها ارسال می گردند. اگر دسته بندی 32 تایی را درنظر بگیریرد به 4 نمایشگر یا مانیتور و 4 نفر بعنوان اپراتور نیازمندید. هر اپراتور می تواند بر 2 نمایشگر نظارت داشته باشد و مجموعا 64 تصویر را تحت نظارت داشته باشد. بعلاوه معمولا 2 نمایشگر کوچکتر نیز برای مشاهده و بررسی جداگانه تصاویر در نظر می گیرند که در صورت بروز مشکل در هر یک از قسمت های مکان مورد نظر بتوان تصاویر را بر روی مانیتور جداگانه با کیفیت و بزرگنمایی بیشتری مشاهده نمود.
همچنین در صورت استفاده از دوربین مداربسته گردان (Speed Dome) یا زوم دار در مجموعه مورد نظر، این امکان وجود دارد تا بوسیله قابلیت زوم در این دوربین ها بر روی سوژه های مورد نظر زوم و جزئیات بیشتری را مشاهده نمود. برای این منظور نیاز است تا فردی به عنوان اپراتور برای کار با این دوربین ها در نظر گرفته شود.
اتاق کنترل باید از متراژ و ابعاد مناسبی برخوردار باشد به نحوی که بتوان تمامی اسباب، وسایل و تجهیزات را براحتی در آن جای داد. علاوه بر این باید فضای کافی جهت رفت و آمد اپراتور ها و سایر کارکنان نیز موجود باشد.

قابلیت های اتاق مانیتورینگ:

  • دسترسی و نظارت بر تمامی تصاویر از نقاط مختلف در یک مکان مشخص
  • امکان کنترل تصاویر یک دوربین از چندین محل
  • امکان محدودیت دسترسی هر یک از کارکنان به تصاویر
  • دسترسی به تصاویر ضبط شده، کنترل دوربین، تنظیمات و...

تجهیزات موجود در اتاق مانیتورینگ

  • انواع نمایشگر اعم از مانیتور، LCD ،PC های معمولی و...
  • صندلی های مناسب
  • دما، تهویه و روشنایی مطبوع
  • فضایی برای خواب و استراحت کارکنان
  • دستگاه های ضبط تصاویر
  • رک هایی با ابعاد مناسب برای جاسازی تجهیزات
  • کیبورد کنترلر های مخصوص دوربین های PTZ یا گردان

از چه نوع مانیتور هایی در اتاق مانیتورینگ استفاده می شود؟


انتخاب مانیتور یا نمایشگر مناسب برای اتاق کنترل تا حد زیادی به نوع خروجی های موجود در آنها بستگی دارد. در بازار انواع مختلفی از مانیتورهای معمولی و صنعتی وجود دارد. اما معمولا مانیتور ها دارای خروجی های VGA و HDMI هستند.
یکی دیگر از عوامل مهم در خرید مانیتور مناسب رزولوشن پخش آن می باشد که بهتر است متناسب به رزولوشن تصویر در دوربین باشد. زیرا بهتر است که اگر از یک دوربین مدار بسته با کیفیت تصویر 4K استفاده می کنید مانیتور مورد نظرتان نیز قابلیت پخش تصاویر با کیفیت 4K را نیز داشته باشد.

ویدئو وال (Video Wall) چیست؟


یکی از تجهیزاتی که در اتاق های کنترل و مانیتورینگ مورد استفاده قرار می گیرند، ویدئو وال ها هستند. می توان گفت این تجهیزات در واقع نمایشگر های بزرگی هستند که معمولا مورد استفاده در مکان های وسیع با تعداد دوربین بالا اند.
این تجهیزات کاربردی صنعتی داشته و توانایی کارکرد 24 ساعته دارند ویژگی مهم این نمایشگر ها قابلیت پخش تعداد زیادی از تصاویر ارسالی از دوربین های مداربسته است.
کارکرد این نمایشگر ها بدین صورت است که که با استفاده از نرم افزار های موجود در خود امکان تقسیم بندی تصاویر در پنجره های متعدد در سایز و موقعیت دلخواه را دارند و امکان نمایش همزمان چندین تصویر مختلف را برای کاربر میسر می سازند.

کاربرد های ویدئو وال

  • در کلیه سازمانها و ارگانهای بزرگ با تعداد دوربین بالا
  • مراکز کنترل و مدیریت شهری اعم از مراکز کنترل ترافیک ، مدیریت بحران ، نیروگاه ها ، اورژانس، آتش نشانی، پلیس، اتاقهای مانیتورینگ، برج های مخابراتی، صدا و سیما و...
  • در اتاق های مانیتورینگ مراکز صنعتی مانند خطوط تولید کارخانجات ، نیروگاه ها و …
  • در مراکز نظارتی و حفاظتی مانند مانیتورینگ دوربین های مدار بسته و مجتمع های تجاری و مسکونی بزرگ و …

پکیج دوربین مداربسته     نصب دوربین مدار بسته  هایک ویژن

خدمات نصب دوربین مداربسته      دوربین مداربسته tvt



:: بازدید از این مطلب : 332
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

تکنولوژی-Defog-مه-زدایی-در-دوربین-مداربسته-چیست؟,,
یکی از فاکتور های مهم در یک سیستم مداربسته کیفیت تصاویر ارسالی از دوربین ها است. با پیشرفت تکنولوژی، دوربین های مداربسته با ویژگی های خاصی به بازار آمده اند که نیاز مصرف کنندگان را به خوبی برطرف می سازند. دوربین های دیجیتال و مگاپیکسلی کیفیت تصاویر بسیار مناسبی ارائه می دهند. با این حال در کاربری های خاص این به تنهایی کافی نیست و عوامل دیگری همچون کیفیت نمایش رنگ ها، کنتراست نور و ... نیز بر کیفیت تصاویر تاثیر بسزایی دارند. به ویژه آنکه شرایط جوی و آب و هوایی نیز در مکان های مختلف متفاوت بوده و بر عملکرد دوربین ها تاثیر بسزایی دارد. 

در شرایطی که نور محیط مناسب بوده و شرایط آب و هوایی نیز مساعداست، طبیعتا مشکلی در عملکرد دوربین ها نخواهید داشت. اما شرایط جوی نا مساعد و غیر معمول مانند بارش باران و یا هوای غبار آلود و مه گرفته قطعا بر عملکرد دوربین ها تاثیر گذاشته و اگر فاقد کارایی لازم باشند، شما را با مشکل مواجه خواهند ساخت. ذرات معلقی که در فضا وجود دارند اغلب منجر به کاهش کیفیت تصاویر می گردند و این امر باعث می شود که وضوح و جزئیات تصاویر به خوبی نمایان نباشد. این امر بالاخص برای دوربین هایی که در محیط های خارجی نصب می گردند به نوبه خود مشکل بزرگی محسوب می گردد.
 

hikvision    هایک ویژن

بیشتر بخوانید:   دوربین مداربسته

تکنولوژی Defog یا ضد مه چیست؟

تکنولوژی Defog یا ضد گرد غبار و یا ضد مه گرفتگی در دوربین های مداربسته، به جهت حل مشکلات موجود در سیستم های نظارتی به ویژه در محیط های روباز ابداع گردیده است. با استفاده از این تکنولوژی، دوربین ها تصاویری با کیفیت مناسب حتی در هنگام مه گرفتگی یا وجود گرد و غبار ارائه می دهند.
نحوه عملکرد این فناوری بر اساس افزودن الگوریتم تقویت کنتراست قبل از ارسال و فرآیند فشرده سازی در دوربین به سیگنال های ویدئویی است. لازم به ذکر است که میزان بهبود و بازسازی کیفیت تصویر بر اساس چگالی مه صورت می گیرد. این الگوریتم در دو مرحله انجام می گردد:
1. تشخیص میزان چگالی مه یا گرد و غبار در تصاویر
2. نحوه بازسازی و تصحیح سیگنال ویدئویی
این الگوریتم قادر است تا تراکم پیچیدگی های موجود در تصاویر را پیکسل به پیکسل تجزیه و تحلیل کرده و کنتراست و وضوح تصویر را ارتقا دهد. از آنجایی که تنظیمات این الگوریتم تماما در داخل دوربین انجام می شود، در نتیجه هیچ گونه تاخیری در ارسال تصاویر رخ نمی دهد.

کاربردهای تکنولوژی Defog

معمولا وجود این تکنولوژی در دوربین های اسپیددام بسیار مناسب است. زیرا از دسته دوربین های outdoor هستند و بیشتر در محیط های خارجی کاربرد دارند و در نتیجه بیشتر در معرض باد و باران و شرایط جوی نامساعد قرار دارند. از فناوری دیجیتال Defog می توان در بسیاری از پروژه های راه اندازی شده در فضاهای باز مانند بزرگراه ها، راه آهن ها، بنادر، فرودگاه ها و … استفاده نمود.

   دوربین مداربسته تی وی تی          تی وی تی   نصب دوربین مداربسته

   پکیج دوربین مداربسته



:: بازدید از این مطلب : 378
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

تکنولوژی-Raid-در-دوربین-مداربسته-چیست؟,,

همانطور که میدانید برای ذخیره تصاویر در سیستم های مداربسته از هارد دیسک ها استفاده می شود. اما همواره این امکان وجود دارد که این اطلاعات بر اثر عوامل مختلف از بین بروند. به همین دلیل معمولا از بیش از یک هارد در دستگاه های ضبط استفاده می گردد تا در صورت از دست رفتن اطلاعات در یک دیسک امکان دسترسی به اطلاعات در دیسک های دیگر وجود داشته باشد حال این سوال مطرح می گردد که این عمل ذخیره سازی با چه مکانیسمی در هارد های مختلف انجام می شود.

در این مقاله قصد داریم تا شما را با سیستم های پیکربندی Raid یا (Redundant Array of Independent Disks)آشنا کنیم، با استفاده از این سیستم های ذخیره سازی، اطلاعات ویدئویی به شیوه ای منطقی تر و امن تر مدیریت و نگه داری می شوند، که روشی بهینه برای حفاظت از اطلاعات ضبط شده و همچنین بازیابی اطلاعات در صورت خرابی های احتمالی است.

نحوه عملکرد تکنولوژی Raid

در تکنولوژی Raid به منظور افزایش امنیت ذخیره سازی تصاویر و اطلاعات ضبط شده در دوربین های مداربسته از ظرفیت چندین هارد دیسک به طور همزمان استفاده می گردد. بدین ترتیب، با استفاده از این روش، ذخیره ی اطلاعات با امنیت بیشتری انجام گرفته و همچنین سرعت خواندن، نوشتن و کارایی سیستم نیز افزایش می یابد.
در تکنولوژی Raid از اصطلاح آرایه یا Array برای بیان نحوه مرتب سازی اطلاعات ضبط شده استفاده می گردد. این آرایه ها انواع مختلفی دارند و بسته به نیاز کاربران طراحی شده اند. این آرایه ها دارای انواع متفاوتی و همچنین ساختار های مختلفی هستند، که شامل ساختار های Mirroring ،Striping و Error-correcting می باشند. در ادامه برای فهم بهتر موضوع به نحوه عملکرد هر کدام از انواع سیستم Raid و همچنین ساختارهای آن اشاره می کنیم:

ساختار های مختلف سیستم Raid

  • پیکربندی Mirroring

در این روش به منظور ذخیره اطلاعات به بیش از یک هارد(حداقل دو هارد دیسک)نیاز است. به دلیل آنکه عملیات ذخیره سازی در دو هارد دیسک انجام می گردد، خوانش و بازیابی اطلاعات با سرعت بیشتری انجام شده اما ثبت و ذخیره سازی کمی کندتر انجام می گیرد. لازم به ذکر است که در صورت عدم ذخیره سازی صحیح اطلاعات در یکی از هارد یسک ها، اطلاعات در دیسک دیگری ذخیره می شوند.

  • پیکربندی Striping

ذخیره سازی در روش Striping، بدین صورت است که تمامی اطلاعات موجود در سرتاسر هارد دیسک ها تقسیم بندی می شود. عملیات خواندن و نوشتن در این روش در مقایسه با سیستم تک هاردی، سریع تر انجام می شود.

  • پیکربندی Error-correcting

عمل ذخیره سازی اطلاعات در این روش به نحوی انجام می شود که امکان بازیابی و تصحیح آن وجود داشته باشد. نوع آرایه بندی این روش طوری است که سرعت عملیات خواندن و نوشتن، متناسب با تعداد درایوها افزایش یابد. در این روش حداقل به 3 هارد دیسک نیاز است و به منظور عملکرد بهتر، استفاده از 5 دیسک توصیه می شود.

انواع مختلف سیستم Raid

انواع مختلفی از سیستم های Raid از 0 تا 10 وجود دارند که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم . لازم به ذکر است که معمول ترین آنها سیستم های Raid5 و 6 هستند.

Raid 0

تنها قابلیت موجود در سیستم Raid 0 افزایش سرعت ذخیره سازی است و از پیکر بندی Striping تبعیت می کند و هیچگونه عمل افزونه سازی در آن انجام نمی گردد. در سیستم Raid0 ذخیره سازی آینه ای یا زوجی همانند سیستم های Raid 1 یا 5 وجود ندارد.

1024-raid0,,
Raid 0

 

Raid 1

در سیستم Raid 1 تمامی اطلاعات ارسالی از دوربین های مداربسته به صورت داپلیکیت شده (دوبرابر سازی شده) ذخیره می شوند. بنابر این در این سیستم حداقل به دو عدد هارد دیسک نیاز دارید. نحوه عملکرد آن اینگونه است که اگر اطلاعات موجود در دیسک 1 از بین برود هیچگونه مشکلی پیش نخواهد آمد، زیرا کپی اطلاعات در دیسک 2 موجود است که همان سیستم پیکربندی (Mirroring)را تداعی می کند. Raid 1 دارای پیکربندی Striping نیست و از آنجایی که امکان خواندن هر دیسک به طور همان زمان وجود دارد عملکرد خواندن بهبود یافته و سریعتر شده است.

1025-raid1,,
Raid 1

 

Raid 5

سیستم Raid5 دارای عملکرد به مراتب پیشرفته تری است. زیرا اطلاعات مربوط به تصاویر در بیش از یک هارد دیسک ذخیره شده و نیز دارای قابلیت تولید و ذخیره اطلاعات به صورت زوج در هر یک از هارد دیسک ها است. در این سیستم، در صورت وجود نقص در یک هارد، اطلاعات دوباره در همان دیسک بازیابی می گردد. سیستم RAID 5 حداقل به سه دیسک نیاز دارد، اما معمولا توصیه می شود از پنج دیسک برای عملکرد بهتر استفاده شود.

1026-raid5,,
Raid 5

یکی از معایب موجود در سیستم Raid 5 این است که زمانی که ذخیره سازی اطلاعات در یک دیسک به طور صحیح انجام نمی پذیرد، زمان زیادی صرف بازیابی دوباره یک آرایه می شود. در نتیجه کارایی آن معمولا در زمان بازسازی کاهش می یابد.

Raid 6

Raid 6 نسخه بازیابی شده و توسعه یافته از Raid 5 است. اما با این تفاوت که در این نسخه به طور همزمان در صورت از دست رفتن اطلاعات در دو دیسک، می توان آن را بازیابی نمود. اما برای این منظور نیاز به فضای ذخیره سازی بیشتری وجود دارد و در نتیجه کارایی آن کمتر از Raid 5 است.

1027-raid6,,
Raid 6

 

Raid 10

Raid 10 استاندارد جدیدتری از نسخه های قبلی است و ساختار آن ترکیبی از نسخه های Raid0 و Raid1 است. این سیستم دارای عملکرد بهتری از RAID 1 است اما همچنین هزینه بسیار بالایی دارد. RAID 10 سرعت عملکرد بالایی داشته و نیازمند به دو برابر فضای ذخیره سازی به صورت آینه ای(mirroring) است.

  1. چطور برای سیستم نظارت تصویری هارددیسک انتخاب کنیم؟
  2. نحوه مشاهده تصویر دوربین IP بر روی لپ تاپ
  3. آموزش نصب و جانمایی دوربین در فضای پارکینگ
  4. از کانال صفر دوربین هايك ويژن چه می دانید ؟
  5. تکنولوژی پردازش تصویر یا VCA چیست ؟
  6. زوم اپتیکال و تاثیر آن بر کیفیت تصویر دوربین مدار بسته
  7. شرایط مطلوب عملکرد دوربین مدار بسته هایک ویژن
  8. نقشه سیم کشی دوربین مداربسته چگونه است ؟
  9. اهمیت اینترنت اشیا در خانه های هوشمند
  10. اهمیت نصب دوربین مداربسته در ساختمان های مسکونی
  11. نظارت تصویری و حفاظتی برای امنیت منزل در نوروز
  12. عملکرد حسگر تشخیص حرکت دزدگیر
  13. بهترین دوربین مدار بسته ؛ برترین‌های سال 2020
  14. دوربین مداربسته
  15. نصب دوربین مداربسته / مشکلات نصب دوربین مداربسته
  16. دوربین مداربسته شناسایی چهره
  17. دوربین حرارتی و تشخیص تب ناشی از ابتلا به ویروس کرونا
  18. مطالب مهم درباره دوربین های مداربسته!
  19. محصول جدید دیگری از Hikvision با نام Blazer Express
  20. سری جدید دوربینهای مداربسته PTZ شرکت AXIS با قدرت زوم 36X
  21. مصاحبه با پژوهشگری که توانست حفره های امنیتی دستگاه های DVR بیش از 70 برند را شناسایی نماید.
  22. انتقال تصویر در دوربین هایلوک
  23. تکنولوژی EXIR هایک ویژن چیست ؟
  24. چگونه هنگامی استفاده از دوربین های تشخیص چهره ، به حریم شخصی افراد احترام بگذاریم ؟

تکنولوژی پردازش تصویر یا VCA چیست ؟


 


:: بازدید از این مطلب : 346
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

دستگاه-تستر-فلوک-Fluke-دوربین-مداربسته-چیست؟,,
انتقال اطلاعات در دوربین های دیجیتال در بستر شبکه رخ می دهد. پس از نصب و راه اندازی یک سیستم تحت شبکه برای اطلاع و اطمینان از عملکرد صحیح تجهیزات و کابل کشی های انجام شده از تجهیزاتی مانند دستگاه تستر استفاده می شود. این دستگاه ها انواع مختلفی داشته و یکی از آنها دستگاه تستر ساخت شرکت fluke است. این شرکت در سال 1948 به منظور گسترش یک فناوری منحصر به فرد جهت تولید تجهیزاتی با قابلیت های تست و عیب یابی تأسیس شده است.
دستگاه های تستر شرکت فلوک انواع مختلفی داشته که هر کدام بسته به نوع آن، اطلاعاتی را در اختیار مصرف کننده قرار می دهند. از جمله اطلاعات مهمی که یک دستگاه تستر فلوک با کیفیت مناسب در اختیار نصب کنندگان دوربین مداربسته قرار می دهد، تشخیص احتمال وجود قطعی در طول مسیر و متراژ کابل است.

برخی از آپشن های تستر فلوک


  • Wiremap

عملکرد قابلیت Wiremap در تشخیص اشکالات فیزیکی است که در زیر به برخی از آنها اشاره می کنیم:
  • تشخیص نصب صحیح سوکت ها در دو طرف کابل
  • رفع مشکل ایجاد اتصال کوتاه بین دو یا چند رشته کابل
  • وجود قطعی در یک یا چندین رشته
  • نحوه چیدمان درست رشته ها

  • Propagation Delay

این قابلیت مقدار زمانی که صرف ارسال یک سیگنال از یک طرف کابل به طرف دیگر آن می شود را اندازه گیری می کند. مقادیر به دست آمده با واحدهای milliseconds, nanosecond, picoseconds سنجیده می شوند.
  • Delay Skew

تفاوت بین سریع ترین و کند ترین زوج سیم موجود در قابلیت Propagation Delay را که معمولا بین 25-30nanoseconds (nSec) برروی 100 متر کابل است، Delay Skew می نامند.
  • Cable Lenght

این قابلیت در دستگاه تستر طول کابل را اندازه گیری می کند. به وسیله این قابلیت می توان اطمینان یافت که طول کابل از استاندارد ۱۰۰ متر تجاوز نکند.
  • Return Loss

در واقع همان مقادیر سیگنال برگشتی به فرستنده را نشان می دهد. این سیگنال برگشتی از اختلاف امپدانس(مقاومت) کابل یا کانکتور ناشی می شود که معمولا به دلایلی همچون کشیدگی بیش از حد کابل یا معیوب بودن کانکتور به وجود می آید.
از دیگر اطلاعاتی که دستگاه تستر فلوک در اختیار شما می گذارد می توان به موارد زیر اشاره نمود:
  • تست و کنترل دقيق تجهیزات شبكه اعم از كابل، كي استون پريز، پچ پنل، پچ كابل
  • تاييد اصلي يا غيراصلي بودن تجهيزات شبكه مانند كابل، كي استون، پچ پنل، پچ كابل
  • نمایش متراژ دقيق كابل كشي‌ها
  • گزارش نقایص موجود در اتصالات پچ‌ پنل و كي استون
  • گزارش قطع يا ضعيف بودن نحوه اتصال رشته‌هاي كابل به كي استون
  • گزارش وجود نويز و محل دقيق آن در مسير كابل كشي
  • گزارش وجود کشیدگی يا خمیدگی بيش از حد و محل دقيق آن در مسير كابل كشي
  • گزارش میزان خلوص مس بكار رفته در كابل شبكه
  • تست مقاومت و ميزان رسانايي كابل
  1. شرکت نصب دوربین مدار بسته
  2. خرید دوربین مدار بسته
  3. نکات خرید دوربین مدار بسته
  4. برترین برند دوربین مداربسته
  5. نمایندگی هایک ویژن
  6. دوربین مداربسته
  7. دوربین مداربسته
  8. قیمت دوربین مداربسته


:: بازدید از این مطلب : 365
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

Synchronou-Playback-در-دوربین-مداربسته-چیست؟,,
با پیشرفت های تکنولوژیکی، نسخه های جدیدی از دوربین مدار بسته با قابلیت های ویژه برای رفع نیاز کاربران روانه بازار می گردند.
Synchronous Playback یا بازپخش همزمان یکی از قابلیت های موجود در دستگاه های ضبط DVR یا NVR است. Playback به معنی بازپخش تصاویری است که قبلا ضبط شده اند وSynchronous به معنی همزمان است. با استفاده از این قابلیت می توان چندین تصویر را به صورت همزمان مشاهده نمود.

دستگاه های ضبط تا چه تعداد تصویر را قادرند به صورت همزمان نشان دهند؟


دستگاه های ضبط از قدرت پردازش محدودی برخوردارند. در نتیجه دستگاه قبل از آنکه بتواند اقدام به بازپخش تصاویر کند باید ابتدا هر تصویر را به صورت جداگانه پردازش و تجزیه تحلیل نموده و بعد از انجام این پروسه آن را نمایش دهد. تعداد تصاویری که به طور همزمان پخش می شوند و همچنین رزولوشن آنها به قدرت پردازش دستگاه ضبط بستگی دارد.
تعداد دستگاه های قدیمی که در گذشته امکان پخش همزمان تمامی کانال های خود را داشتند بسیار محدود بود. اما با پیشرفت تکنولوژی این دستگاه ها قادرند تا همه کانال های خود را به صورت همزمان پخش کنند. اما موضوعی که در حال حاضر از اهمیت بیشتری برخوردار است رزولوشن و کیفیت پخش این تصاویر است. هایک ویژن قیمت  hikvision
تعداد محدودی از دستگاه های موجود قادرند تا بیشتر از 4 تصویر را با رزولوشن 1080 نمایش دهند. و در صورتی که به طور مداوم مایلید از این قابلیت استفاده نمایید شاید این تعداد کانال های پخش و کیفیت آن برای تان از اهمیت ویژه ای برخوردار باشد.

قابلیت Synchronous Playback در برند دوربین مداربسته هایک ویژن


می توان گفت تقریبا تمامی دستگاه های ضبط 16 کانال و کم تر از آن در برند هایک ویژن قادرند تمامی کانالها را به صورت همزمان نمایش دهند. برای استفاده و اطلاع از نحوه پخش همزمان در دستگاه های 32 کاناله و یا با تعداد کانال بیشتر باید به کاتالوگ دستگاه مراجعه گردد که اطلاعات کامل تری را نیز در مورد رزولوشن بازپخش تصاویر ارائه می دهد.
 

 پکیج دوربین مداربسته     شرکت نصب دوربین مدار بسته  هایک ویژن

 انتقال تصویر هایک ویژن     


:: بازدید از این مطلب : 162
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر
آشنایی-با-استاندارد-ONVIF-در-دوربین-مداربسته,,
در هنگام انتخاب یک سیستم دوربین مداربسته در اماکن مسکونی یا تجاری چندین فاکتور مهم را باید در نظر گرفت. اگر در زمینه خرید دوربین مداربسته تحقیق کوچکی انجام داده باشید به احتمال زیاد به عبارت سازگار با ONVIF نیز برخورد کرده اید. اما شاید با معنا و کاربرد آن آشنایی لازم را نداشته باشید.

ONVIF چیست؟

ONVIF مخفف عبارت Open Network Video Interface Forum است که ترجمه تحت الفظی آن انجمن ارتباط باز ویدئویی شبکه می شود. ONVIF یک پروتکل جهانی است که برای تسهیل توسعه و استفاده از یک استاندارد باز جهانی برای محصولات و تجهیزات امنیتی و نظارتی ساخته شده است.
در گذشته اگر یک محصول جدید (برای مثال یک دوربین مدار بسته) توسط یک کمپانی تولید و به بازار عرضه می گردید و شما آن را خریداری می کردید و NVR ای از یک برند دیگر داشتید دستگاه ضبط NVR شما قادر به پشتیبانی از دوربین شما نبود. اما امروزه با وجود استاندارد ONVIF در صورتی که برندی که خریداری می کنید از این استاندارد پیروی کند دستگاه های شما با یکدیگر سازگاری خواهند داشت.
برای رفع این مشکل و سهولت در نصب دوربین مداربسته تحت شبکه از برندهای مختلف، این سازمان در سال 2008 توسط شرکت های Axis، Bosch و Sony تاسیس گردید که تولید کنندگان، توسعه دهندگان نرم افزار، و سایر نهادهای مرتبط می توانستند در آن عضو شوند.

دستور العمل های ONVIF

اصول اولیه استاندارد ONVIF شامل استانداردسازی ارتباط بین تجهیزات و دستگاه های IP، سازگارسازی انواع تجهیزات مداربسته با یکدیگر فارغ از نوع برند آنها و پشتیبانی از تمامی محصولات از کمپانی های مختلف است.
دستور العمل های ONVIF به طور کلی شامل مواردی مانند تنظیمات مربوط به نصب دوربین های IP، ردیابی دستگاه ها در شبکه، مدیریت دستگاه، کنترل دوربین مدار بسته PTZ و تجزیه و تحلیل ویدئویی می گردد.
در واقع این استاندارد دارای نسخه یا پروفایل های متعددی است. پروفایل C برای نقاط کنترل دسترسی مبتنی بر IP است؛ پروفایل G برای ذخیره و بازیابی اطلاعات است. و پروفایل S برای سیستم های ویدیویی مبتنی بر IP است.

مزایای ONVIF

با وجود استاندارد ONVIF آزادی بیشتری در انتخاب تجهیزات مداربسته از برند های مختلف خواهید داشت. زیرا در این تجهیزات دیگر نیازی به پیروی از یک دستور العمل مختص هر کدام از برندها نیست و همگی از ONVIF پیروی می کنند. پلتفرم ONVIF اکثر ویژگی های موجود در دوربین های تحت شبکه را در اختیار دارد.
هر چه دستور العمل های ONVIF در دستگاه های بیشتری پیاده سازی گردد، ارائه دهندگان سیستم های نظارتی می توانند زمان کمتری را برای توسعه دستورالعمل های اختصاصی رابط کاربری در محصولات خود صرف کرده و در عوض زمان بیشتری را برای توسعه ویژگی های جدید در محصولات خود صرف کنند.

معایب ONVIF

با تمام این توصیفات استاندارد ONVIF دارای معایبی نیز می باشد. دو موضوع مهم در ارتباط با انتخاب تجهیزاتی که با استاندارد ONVIF سازگار هستند وجود دارد:
  • کیفیت اجرای دستور العمل های پروتکل ONVIF توسط تولیدکنندگان
  • کیفیت نحوه ادغام پروتکل ONVIF با پروتکل سازنده

هر کدام از دو مورد بالا دارای اما و اگرهایی است که در میزان بازدهی پروتکل ONVIF تاثیرگذار بوده و نقص و کمبود کیفیت در هر کدام از دو مورد بالا کیفیت و بازدهی این استاندارد را کاهش می دهد.
 
منابعی برای مطالعه بیشتر درباره دوربین های مداربسته:
  1. رابط کاربری تحت وب جدید شرکت Axis
  2. شرکت Hikvision به فروش با تخفیف سراسری معتاد شده است!
  3. دغدغه همیشگی حافظه : چقدر حافظه کافی است ؟!
  4. قابلیت صدای دو طرفه دوربین هایک ویژن چیست؟
  5. سازمان WWF روسیه به کمک دوربین های هایک ویژن
  6. هایک ویژن در هند خط تولید و صادرات راه اندازی می کند!
  7. اخذ گواهینامه ” Common Criteria ” برای هایک ویژن
  8. دوربین بولت حرارتی هایک ویژن
  9. تفاوت سری Easy IP 2.0 و سری Easy IP 2.0 Plus در چه مواردی می باشد ؟  
  10. چالش های امنیتی محافظت از کسب و کارهای کوچک و متوسط
  11. تست هارد دوربین مداربسته
  12. بزرگترین روندهای صنعت امنیت در سال 1400 چیست؟
  13. دلایل تغییر رنگ تصویر در دوربین مداربسته
  14. گسترش فناوری ابری در صنعت امنیت
  15. اهمیت اینترنت اشیا در خانه های هوشمند
  16. اهمیت نصب دوربین مداربسته در ساختمان های مسکونی
  17. عملکرد حسگر تشخیص حرکت دزدگیر
  18. نظارت تصویری و حفاظتی برای امنیت منزل در نوروز
  19. تجهیزات دوربین مداربسته
  20. دوربین مداربسته مشهد
  21. دوربین مداربسته شیراز
  22. دوربین مداربسته چیست؟
  23. مدیریت و کنترل ترافیک بر اساس خواسته های کاربران
  24. چگونه دوربین هایک ویژن را به آنتن مرکزی متصل کنیم ؟
سرعت تصویر برداری با نرخ فریم ریت دوربین های هایک ویژن
 


:: بازدید از این مطلب : 185
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

دوربین مداربسته یکی از پرکاربردترین ابزار در جهت حفظ و بهبود امنیت یک فضا به حساب می آید. در زیر مقالات کاربردی دوربین مداربسته را می توانید مطالعه کنید...

  1. راهنمای خرید دستگاه NVR هایک ویژن
  2. چه دوربینی برای پوشش فضای پارکینگ مناسب است ؟
  3. هوشمند سازی صنایع خرده فروشی (دوربین مدار بسته هایک ویژن )
  4. نقشه سیم کشی دوربین مداربسته
  5. قابلیت شمارش افراد People Counting در سیستم نظارت تصویری هایک ویژن
  6. سیستم کنترل تردد هوشمند هایک ویژن
  7. همه چیز در خصوص دوربین PanoVu شرکت هایک ویژن
  8. هوشمند سازی شهر دیسا در شمال بخش گجرات هند توسط هایک ویژن
  9. مطالب کاربردی در زمینه دوربین های مداربسته
  10. دوربین مداربسته شمارش افراد هایک ویژن مجهز به هوش مصنوعی
  11. کسب جایزه گروه PSI CCTV توسط شرکت هایک ویژن
  12. مزایای استفاده از محصولات AcuSense هایک ویژن برای مشتریان SMB
  13. درامد بیشتر کسب و کارها با ارائه راهکارهای نظارت یکپارچه
  14. دستیابی به درامد بیشتر با ارائه راهکارهای نظارت یکپارچه و استفاده از هوش مصنوعی
  15. ضبط صدا در دوربین مداربسته
  16. طراحی زیرساخت شبکه IP/PoE دوربین مداربسته
  17. حفاظت پیرامونی در مقابل حملات تروریستی
  18. افزایش اثربخشی دوربین های حرارتی هایک ویژن
  19. بازارهای جدید دوربین مداربسته هوشمند در سال 1400
  20. مقابله جمعی با سواستفاده شرکت های تکنولوژیک
  21. حفاظت سایبری در دوربین های مداربسته
  22. نکات حفاظت سایبری در زمان دورکاری
  23. نکاتی درباره اکسس کنترل
  24. تجهیزات حفاظت پیرامونی

نکاتی برای خرید سیستم اعلام سرقت



:: بازدید از این مطلب : 170
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

شرکت ASUSTOR تولید کننده راهکارهای ذخیره سازی تحت شبکه، محصول جدیدی با نام AS6212RD به بازار عرضه کرده است که می تواند علاوه بر تبدیل شدن به سرور ذخیره سازی تحت شبکه، با سیستمهای نظارت تصویری هم بخوبی کارکند.

ASUSTOR AS6212RD NVR
ASUSTOR AS6212RD NVR

AS6212RD بعنوان یک NAS با قابلیت نصب در رک شبکه با 12 کانال ذخیره سازی RAID و براساس پلتفرم Braswell از شرکت اینتل قرار است محصولی همه فن حریف باشد.

hikvision    هایک ویژن

بیشتر بخوانید:   دوربین مداربسته

ASUSTOR AS6212RD NVR

AS6212RD با تجهیز به یک پردازنده اینتل از سری 4 هسته ای های Braswell می تواند برای پروژه هایی در سطح سازمانی و قدرتمند مورد استفاده قرار گیرد. در این ذخیره ساز تحت شبکه می توان از هارددیسکهای 10 ترابایتی سیگیت استفاده کرد و در کنار آن از حداکثر 8 گیگابایت حافظه RAM برخوردار شد.

ASUSTOR AS6212RD NVR

4 پورت یو اس بی نیز دسترسی به منابع اطلاعاتی را بر روی AS6212RD بهبود و تسهیل کرده است. ASUSTOR AS6212RD از سیستم عامل ADM استفاده می نماید و منوهای ساده و کاربر پسندی نیز خواهد داشت. تنظیمات RAID نیز در سیستم ADM براحتی تنظیم شده و از امکانات ایمن سازی داده ها با حفاظت بالا برخوردار خواهد بود.

ASUSTOR AS6212RD NVR

این دستگاه ذخیره سازی می تواند برای ذخیره سازی و اتصال 25 دوربین مداربسته تحت شبکه مورد استفاده قرار گیرد.

ASUSTOR AS6212RD NVR

ویژگیهای کلیدی:

  • قابلیت کدگذاری هر پوشه داده با AES 256-bit
  • قابلیت برقراری ارتباط با سیستم عاملهای یونیکس، لینوکس، مک، ویندوز
  • قابلیت نصب سیستم عاملهای مختلف با استفاده از نرم افزار Virtual Box بر روی سرور ASUSTOR
  • هماهنگی با VMware، Critix و Hyper-V، NFS و iSCSI/IP-SAN
  • سازگاری با فرمتهای ذخیره سازی بر روی سیستم ذخیره سازی EXT4, NTFS, HFS+ برای MyArchive
  • سی پی یو اینتل چهار هسته ای با فرکانس پایه 1.6 گیگاهرتز در هر هسته با قابلیت بوست و اورکلاک تا 2.24 گیگاهرتز
  • RAID 5 با سرعت خواندن داده ها تا 398 مگابایت و سرعت ثبت داده ها تا 355 مگابایت (محیط Samba، Link Aggregation)
  • پشتیبانی از موتور کدگذاری سخت افزاری AES-NI
  • 4 گیگابایت حافظه DDR3L
  • 4 پورت شبکه گیگابایتی
  • 4 پورت USB 3.0 با سرعت جابجایی 5 گیگابیت در ثانیه
  • 1 پورت HDMI 1.4b
  • پشتیبانی از سیستم مدیریت RAID در حالتهای : single, JBOD, RAID 0/1/5/6/10 و پشتیبانی از Hot spare در RAID 0/1/5/6/10
  • قابلیت جداسازی و اتصال لحظه ای هارددیسکها بدون نیاز به توقف کار دستگاه (Hot Swap)
  • قفل سخت افزاری هارددیسکها
  • استفاده از 2 پاور برای اطمینان از کارکرد

تارگت های لینک سازی تیام

  دوربین مداربسته تی وی تی          تی وی تی   نصب دوربین مداربسته

   پکیج دوربین مداربسته



:: بازدید از این مطلب : 505
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 12 تير 1400 | نظرات ()